KAKO OVO NISMO PRIMETILI RANIJE? Ovi glumci su praktično kopije, a nikada nismo shvatili koliko liče: Nećete verovati kada vidite
Foto: Profimedia, AP

NEVEROVATNO

KAKO OVO NISMO PRIMETILI RANIJE? Ovi glumci su praktično kopije, a nikada nismo shvatili koliko liče: Nećete verovati kada vidite

Pop kultura -

Danas je lepota i nega tela vrlo bitan aspekt svakodnevnog života mnogih ljudi, a posebno je značajna u životima poznatih ličnosti, koji svakodnevnim treniranjem i korišćenjem preparata za negu kože i kose čuvaju svoju mladolikost i lepotu.

Već smo se i navikli na činjenicu da je mnoge zvezde koriste različite vidove operacija da bi sačuvale svoj mladalački izgled, te da zbog toga neka poznata lica jako liče na druga, ali postoje glumački parovi koji zaista liče kao jaje jajetu.

Kod ovih parova glumaca sličnosti su apsolutno neverovatne. Oni imaju iste frizure, iste boje kose i očiju i identične crte lica, a ono što je zaista neverovatno da njihove sličnosti do sada niko nije primetio.

Ukoliko pogledate slike iznad biće vam jasno da su Penelope Kruz i Selma Hajek identične, a da su drugi parovi još sličniji nego što ste mogli da zamislite i nužno ćete se zapitati kako ovako nešto očigledno niste uspeli da uočite ranije, ali ne brinite se, zaista niste jedini.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track