ŠOKOVIMA IZ HOLIVUDA NEMA KRAJA: Džim Keri se POVLAČI iz glume! Idem u PENZIJU, učinio sam dovoljno! Evo zašto je tako odlučio
Foto: Profimedia

NA RAZOČARANJE MNOGIH

ŠOKOVIMA IZ HOLIVUDA NEMA KRAJA: Džim Keri se POVLAČI iz glume! Idem u PENZIJU, učinio sam dovoljno! Evo zašto je tako odlučio

Pop kultura -

Džim Keri povlači se iz glume, piše Daily Mail.

Rekao je kako je "dovoljno učinio" i otkrio dalje planove.

"Idem u penziju, prilično sam ozbiljan. Zavisi - ako mi anđeli donesu još neki scenario napisan zlatnom tintom, koji će mi reći da ljudi to moraju da vide, možda nastavim da glumim, ali pravim pauzu", ispričao je glumac.

Džim Keri
foto: Profimedia

"Stvarno volim svoj miran život i tako se osećam. To je nešto što možda nikada nećete čuti od drugih poznatih osoba, ali, imam dovoljno. Učinio sam dovoljno", dodao je.

Glumac se proslavio ulogom u seriji "In Living Color", koja je lansirala njegovu karijeru. Od tada je samo nastavio da niže velike uloge.

Keri je ostvario brojne zapažene uloge u filmovima poput: "Ejs Ventura: Šašavi detektiv", "Glup i gluplji", "Kako je Grinč ukrao Božić", "Večni sjaj nepobedivog uma", "Reci da", "Frka s Dikom i Džejn...

Džim Keri
foto: Profimedia

Inače, Džim Keri nedavno je došao u središte pažnje nakon što je javno kritikovao Vila Smita zbog skandala koji je napravio na Oskarima.

"Odmah iduće jutro objavio bih da tužim Vila za 200 miliona dolara. Taj video će tu biti zauvek", rekao je Keri za CBS. Dodao je da je Smita nakon incidenta s bine trebalo da isprati obezbeđenje ili čak da ga uhapse.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track