TI SI LICEMER, TREBALO JE DA ZAVRŠIŠ U ZATVORU: Džim Keri na STUBU SRAMA jer je napao Vila Smita! Isplivali SRAMNI POSTUPCI glumca
Foto: Shutterstock

NI ON NIJE BESPREKORAN

TI SI LICEMER, TREBALO JE DA ZAVRŠIŠ U ZATVORU: Džim Keri na STUBU SRAMA jer je napao Vila Smita! Isplivali SRAMNI POSTUPCI glumca

Pop kultura -

Džim Keri našao se na udaru kritika nakon što je komentarisao Vila Smita zbog napada na Krisa Roka tokom dodele Oskara. Komičar je kritikovao i Holivud jer je Smit dobio ovacije nakon što je primio Oskara za najboljeg glumca samo nekoliko trenutaka nakon što je ošamario Roka.

Keri je zaključio da mu je muka zbog šamara koji je dobio Kris Rok. Međutim, njegovi obožavatelji su ga brzo podsetili da je, kako tvrde, seksualno napao tada 19-godišnju Ališu Silverston na dodeli nagrade na MTV filmu 1997.

Te noći je Džim pokušao da poljubi i Vila Smita, nakon što je proglašen pobednikom MTV Movie & TV nagrade za najbolji poljubac. Dok je išao do bine Smit ga je odgurnuo zbog toga. Ta dva isečka se sada dele na Tviteru, a korisnici nazivaju Kerija licemernim.

- Bilo mi je muka od ovacija. Holivud je samo masa bez kičme i mislim da je ovo jasan pokazatelj da nismo više "kul klub". Ja bih tužio Vila za 200 miliona dolara jer će taj video biti tu zauvek, biće sveprisutan - rekao je Džim za CBS.

Dodao je kako smatra da je u redu vikati iz publike i pokazati neodobravanje, ali da niko nema pravo da izađe na binu i udari nekoga po licu jer je rekao nešto. Keri je zaključio da je šamar je došao niotkuda.

- Želim mu sve najbolje. Nemam ništa protiv Vila Smita. Napravio je velike stvari, ali to nije bio dobar trenutak. Bacilo je senku na celu dodelu. Bio je to sebičan trenutak - rekao je Keri.

Ubrzo nakon komentara krenula je lavina na društvenim mrežama. Obožavatelji su počeli da se prisećaju 1997. godine i dela koje je na dodeli nagrade počinio Keri.

Džim Keri
foto: Printscreen

- U tom slučaju, Džim Keri bi trebao da bude u zatvoru zbog seksualnog napada na tinejdžerku Ališu Silverston na bini na dodeli MTV nagrada 1997, a zatim i pokušaja seksualnog napada na Vila Smita na istoj dodeli nagrada - rekao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Neki od komentara naglašavaju kako bi glumac trebao da gleda svoja posla jer je u jednoj noći napao dvoje ljudi. Javila se i rasprava o tome koliko je Ališa u tom trenutku imala godina, neki tvrde 17, a drugi 19 ili 20. Međutim, zaključili su kako to nije ni bilo bitno jer ju je poljubio bez njenog odobrenja.

Ranije ove nedelje osuda Vila od strane Zoi Kravic takođe se izjalovila. Svoju osudu na postupke Vila objavila je na Instagramu, stavila je sliku svoje haljine za dodelu nagrade i napisala " Evo moje haljine za reviju gde očito sada napadamo ljude na binu". Međutim, njeni obožavatelji su je podsetili na komentar o sinu glumca kralja Ričarda, kada su zajedno glumili u "After Earth". On sada ima 23 godine, ali tada je imao samo 14, a ona 24.

Vil Smit
foto: Profimedia

- Bilo je trenutaka kada sam se družila s Džejdenom i razmišljala da ne mogu da verujem da ima 14 godina. Morala sam da pripazim šta mu govorim, rekla je Zoi na pitanje o Džejdenu tokom intervjua za "V Magazine".

Korisnici interneta bili su užasnuti neprimerenim primedbama i rekli su da je Zoi licemerna, te sugerisali da nije u poziciji da kritikuje filmsku zvezdu.

Podsetimo, Vil Smit se izvinio i rekao da je njegovo ponašanje neprihvatljivo i neoprostivo, te da se osramotio. U međuvremenu, supruga Džejda Pinket Smit konačno je prekinula ćutnju u utorak objavom na Instagramu koja je glasila: "Ovo je sezona ozdravljenja i ja sam tu zbog toga".

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track