PRINCEZA DAJANA ŽELELA JE JEDNU STVAR KOJU NIJE MOGLA DA IMA: Zbog ove fizičke osobine NIKADA nije uspela da ostvari životnu ŽELJU
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

PRINCEZA DAJANA ŽELELA JE JEDNU STVAR KOJU NIJE MOGLA DA IMA: Zbog ove fizičke osobine NIKADA nije uspela da ostvari životnu ŽELJU

Pop kultura -

Princeza Dajana i danas je jedna od najomiljenijih ličnosti iz Britanske kraljevske porodice iako je tragično izgubila život pre 25 godine.

Ova princeza ostala je upamćena po svom vedrom duhu, ljubavi koju je delila svima kojima je ona bila najpotrebnija, prkosu prema pravilima u životu i nesrećnom braku u kom je bila sa princom Čarlsom.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Iz nesrećnog braka, koji je od samog početka bio osuđen na propast s obzirom da je Čarls oduvek voleo drugu ženu, ipak se izrodila neverovatna sreća za Dajanu. Prinčevski par na svet je doneo dva sina, Vilijama i Harija, koji su danas najveći podsetnici na princezu koja je mnogima promenila život.

Ipak, malo ko zna da Dajanina želja nikada nije bila da postane princeza. Ona je svoj životni poziv videla u plesu. Od malena Dajana je želela da bude balerina, ali ju je njena visina sprečila u tome.

Dajanina profesorka baleta En Alan 2017. godine otkrila je kakva je bila saradnja sa princezom:

princeza Dajana, princ Carls
foto: Printscreen/Youtube

- Ples je bio u njenoj duši. Mogla sam da osetim čisto uživanje koje je balet izazivao u njoj. Pomagao joj je da se izbori sa svojim emocionalnim životom.

Međutim, koliko god da je Dajana uživala u plesu, ona se nije najbolje snalazila sa školom. Kako prenosi "Harpersbazaar", do svoje 9 godine učila je kod kuće, a zatim je poslata u internat, koji je brzo napustila sa 16 godina zbog lošeg uspeha. Nakon toga školovala se u Švajcarskoj gde je upoznala Čarlsa, a ostalo je istorija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:24

Tatina princeza zelenašica! Ima p*rno snimak sa Arapima, tvrdi da je iskusna u seksu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track