PONOVO SREĆNA U LJUBAVI: Priča se da je u vezi sa SRPKINJOM, a OVO je ISTINA! Evo koga LJUBI slavna Demi Mur (FOTO)
Foto: Profimedia

holivud

PONOVO SREĆNA U LJUBAVI: Priča se da je u vezi sa SRPKINJOM, a OVO je ISTINA! Evo koga LJUBI slavna Demi Mur (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Demi Mur, nakon razvoda od trećeg supruga Eštona Kučera, navodno je ponovo zaljubljena i to u švajcarskog kuvara Danijela Huma, vlasnika lanca ekskluzivnih restorana širom sveta.

Par je snimljen početkom marta u prvim redovima na reviji modne kuće Kloi tokom Nedelje mode u Parizu, a zajedno su snimljeni i tokom izlaska iz istog hotela u kom su tada odseli.

"Jako su zaljubljeni i trenutno je izazovno. Daniel jako puno radi, smene su duge u njegovom restoranu 'Eleven Madison Park', ali svejedno nalazi vremena za Demi. Često mu se ona pridružuje na romantičnim večerama u restoranu", rekao je izvor blizak paru za "Page Six".

Hum je vlasnik lanca elitnih restorana "NoMad", kao i restorana "Davies and Brook" u Londonu, a pre tri godine povezivali su ga s Lorin Pauvel Džobs, udovicom Stiva Džobsa, ali nije jasno u kom trenutku su njih dvoje prekinuli svoju romansu. Viđan je i u društvu Megan Markl pre nego što se udala za princa Harija, a sada je pronašao ljubav s 13 godina starijom glumicom.

Demi Mur
foto: Profimedia

Mur je pre švajcarskog kuvara bila osam godina u braku s Eštonom Kučerom. Iza sebe ima i dugogodišnji brak s glumcem Brusom Vilisom, u kojem je rodila tri ćerke, i s kojim je ostala u sjajnim odnosima.

Pre nego je upoznala Brusa i s njim zasnovala porodicu, Demi je bila pet godina u braku s muzičarem Fredijem Murom.

Glumica je poslednjih godina često je bila dovođena u vezu sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom, koja živi na njenom imanju. One nikad nisu potvrdile, niti demantovale vezu, ali su povremeno objavljivale zajedničke porodične Instagram objave.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track