KAO TINEJDŽERKA: Sofija Vergara u nikad VRELIJEM IZDANJU! Ofarbala kosu u DREČAVU BOJU i pozirala u tesnom BIKINIJU (FOTO)
Foto: Profimedia

stil poznatih

KAO TINEJDŽERKA: Sofija Vergara u nikad VRELIJEM IZDANJU! Ofarbala kosu u DREČAVU BOJU i pozirala u tesnom BIKINIJU (FOTO)

Pop kultura -

Iako je ušla u šestu deceniju, Sofija Vergara važi za jednu od najatraktivnijih glumica današnjice, a njena poslednja fotografija na Instagramu to i dokazuje.

Naime, lepa Kolumbijka je napravila selfi u ogledalu, a u prvom planu bile su njene grudi koje je pink bikini jedna pokrio. Pored toga, nova boja kose privukla je veliku pažnju jer je glumica otišla korak dalje, te je iz zanosne brinete postala buntovnica sa plavom kosom.

Jedna od najlepših glumica bezbroj puta je dokazala da su godine samo broj, čemu svedoče i brojni snimci i fotografije koje rado i vrlo često objavljuje na društvenim mrežama.

Komplimenti na račun njenog novog izgleda samo su se nizali ispod fotografije.

Podsetimo, iako važi za jako veselu osobu, Sofiju Vergaru život nije mazio.Njoj je sa samo 28 godina saošteno da ima karcinom štitne žlezde.

„Sa 28 godina i tokom jedne rutinske kontrole, moj lekar je primetio kvržicu na mom vratu. Nekoliko testova sam uradila i onda sam saznala šta je u pitanju. Rak štitne žlezde… Kad ste mladi, tu reč 'rak' kada čujete, ne znate gde ćete pre. Počnete o toliko stvari da razmišljate. Ali, trudila sam se da ne paničim. Rešila sam da se dobro, dobro informišem. Tako da sam pročitala sve čega sam se domogla, samo da saznam što više“, pričala je glumica.

Sofija je tad bila samohrana majka i tek na početku karijere, a nakon 9 godina dobila je ulogu Glorije u serji Moderna porodica, koja ju je proslavila.

„Tad sam mnogo šta naučila i ne samo o toj strašnoj bolesti. Kad je kriza, bolji smo ujedinjeni. Zar nije bilo tako i prošle godine, kad nas je sve 'sklopila' korona? Očigledno je da smo uvek bolji zajedno. Tako da i ako ćemo i protiv raka, sigurno je da ćemo bolji biti zajedno“, zaključila je ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

SRPSKA TV VODITELJKA U ŠESTOJ DECENIJI ODUŠEVILA U KUPAĆEM KOSTIMU: Bikini odličan, telo savršeno (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track