02:30

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ O PREMIJERI ZALJUBLJENOG ŠEKSPIRA: Napravili smo sjajnu predstavu, drago mi je što sam deo ekipe

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ O PREMIJERI ZALJUBLJENOG ŠEKSPIRA: Napravili smo sjajnu predstavu, drago mi je što sam deo ekipe

Pop kultura -

Nedavno je u BDP-u održana premijera predstave "Zaljubljeni Šekspir" koja je nastala po istoimenom holivudskom hit filmu. U mnogobrojnoj glumačkoj podeli našao se i naš današnji gost koji glumi glavnog negativca u predstavi, a kako je bilo raditi na liku lorda Veseksa rekao je voditeljima Milici Marković i Milošu Anđelkoviću glumac Aleksandar Radojičić.

Aleksandar Radojičić
foto: Kurir televizija

- Taj film je odlično prošao i publika zna šta može da očekuje. S obzirom da je Diznijeva licenca u pitanju, nije moglo puno da se odstupa od scenarija. Tekst je morao da bude isti, velika se prašina digla oko toga i velika je stvar da imamo tu čast da koristimo Diznijevu licencu. Odigrali smo već sedam komada, a tek je nedelju dana prošlo. Mislim da smo odradili pravu stvar - rekao je glumac gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

Aleksandar Radojičić
foto: Kurir televizija

Glumac ističe da mu je drago što je deo projekta predstave "Zaljubljeni Šekspir"

- Ima 28 scena, 17 likova, to je veliki zadatak i puno smo radili na tome. Bilo je čak i akapela pevanja, odlična je ekipa bila i drago mi je što sam deo tog procesa. Sve lakše bude kada imaš dobre saigrače - kaže glumac.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:38

40 GODINA OD EMITOVANJA LEGENDARNE SERIJE! Tanja, Aljoša i Šotra otkrili po čemu će pamtiti Priče iz majstorske radionice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track