OVO JE TOLIKO NEPRIJATNO DA CEO SVET GLEDA U ČUDU: Šon Pen javno PONIZIO voditelja kad mu je postavio pitanje o ratu u Ukrajini
Foto: Printscreen YouTube

SNIMAO DOKUMENTARAC U UKRAJINI

OVO JE TOLIKO NEPRIJATNO DA CEO SVET GLEDA U ČUDU: Šon Pen javno PONIZIO voditelja kad mu je postavio pitanje o ratu u Ukrajini

Pop kultura -

Holivudski glumac Šon Pen gostovao je na američkoj televiziji Fox, a njegov intervju koji je dao voditelju Šonu Hanitiju privukao je veliku pažnju.

Pen je bio u Ukrajini na ratištu, a o ruskoj agresiji snima i dokumentarni film. Oskarovac je bez dlake na jeziku odgovorio voditelju zašto ranije nije došao u emisiju da govori o ratu i svojoj ulozi.

- Rekao sam ti već, jednostavno ti ne verujem. Postoji mnogo razloga za to - rekao je otvoreno Pen, ali nije precizirao šta je tačno zamerio voditelju i njegovoj televizijskoj kući.

Cela situacija uživo je delovala poprilično neprijatno, a društvenim mrežama širi se snimak pomalo bizarnog intervjua.

Nije pomoglo ni voditeljevo insistiranje na tome da od Pena "izvuče" da li je konačno stekao njegovo poverenje. Glumac je, po svemu sudeći, radije govorio o ratu u Ukrajini.

- Kada zakoračite u zemlju takvog neverovatnog jedinstva kao što je Ukrajina, shvatite šta nam je svima ovde nedostajalo. I mislim da je nedostatak poverenja samo sitnica u toj priči - zaključio je Pen.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:55

UKRAJINA: Istraga 4.684 navodnih ruskih zločina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track