FILM KOJI JE CEO SVET KRITIKOVAO ZBOG BRUTALNIH SCENA S*KSA DOBIO NASTAVAK: Polni odnosi u ostvarenju ŠOKIRALI gledaoce (VIDEO)
Foto: Profimedia

TINEJDŽERI SU GA OBOŽAVALI

FILM KOJI JE CEO SVET KRITIKOVAO ZBOG BRUTALNIH SCENA S*KSA DOBIO NASTAVAK: Polni odnosi u ostvarenju ŠOKIRALI gledaoce (VIDEO)

Pop kultura -

Netflix je objavio trejler za film "365 Days: This Day", koji će biti dostupan za gledanje od 27. aprila.

Film je nastavak poljskog hit filma "365 Days", koji je izazvao razne komentare nakon izlaska 2020. godine zbog brojnih eksplicitnih scena seksa.

U prvom filmu priča o Lauri i Masimu završila se neizvesno, a u nastavku će gledaoci imati priliku da vide razvoj njihove seksualno nabijene romanse.

Njihov novi početak komplikuju Masimove porodične veze i tajanstveni muškarac koji ulazi u Laurin život kako bi osvojio njeno srce i poverenje.

Osim Laure i Masima, na ekrane će se vratiti i Laurina najbolja prijateljica Olga i Masimov pouzdani poručnik Domeniko.

"Ovo je nesumnjivo priča o ženi. Kako možemo da budemo naivne, slepe, zaljubljene, ali da naučimo iz svojih grešaka", rekla je Blanka Lipinska, autorka uspešnih romana po kojima su snimljeni filmovi.

U drugom filmu Laura će proći kroz transformaciju koja donosi promene u njenom odnosu.

"Nadam se da će publika razumeti i videti Laurinu novu nezavisnost", dodala je.

Prvi deo filma naišao je svojevremeno na podeljene kritike. Neki su rekli da je "najseksi ikad" i "puno bolji od '50 nijansi sive'", dok su drugi ukazali na to da romantizuje opasnu vezu između zlostavljača i žrtve.

O čemu se radilo u prvom delu?

Upozorenje: Tekst sadrži spojlere

Laura je uspešna direktorka prodaje u luksuznom hotelu u Poljskoj, dok je mladi i zgodni Masimo postao vođa sicilijanske mafije nakon atentata na svog oca. Pokušavajući da spasi propali brak, Laura planira rođendansko putovanje na Siciliju, ali stvari pođu po zlu kad je Masimo otme i drži zatočenu u svojoj vili.

Masimo joj tada daje zadatak - mora da se zaljubi u njega za 365 dana. Dok to pokušavaju, upuštaju se u brojne vruće scene, uključujući i scenu na jahti koja je izazvala najviše reakcija.

Film na IMDb-ju ima ocenu 3.4, a ostaje da vidimo hoće li nastavak proći bolje.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

01:05

Suzana Mančić ispričala kako su izbrisane INTIMNE scene sa Radošem Bajićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track