POVUČENA TUŽBA ZA S*KSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Slavni reper se izvukao! Ovome se niko nije nadao!
Foto: Printscreen/Youtube

TVRDI DA JE SVE LAŽ

POVUČENA TUŽBA ZA S*KSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Slavni reper se izvukao! Ovome se niko nije nadao!

Pop kultura -

Tužba za seksualni napad koju je podnela neimenovana žena protiv američkog repera Snupa Doga povučena je, donosi BBC. Žena, identifikovana u tužbi kao Džejn Doi, optužila je američkog repera da ju je seksualno napastvovao nakon što je prisustvovala jednom od njegovih koncerata 2013. godine. Predstavnici Snupa Doga rekli su da su optužbe lažne i sa zadovoljstvom dočekali dobrovoljno odustajanje od parnice.

Tužba je povučena ranije ove nedelje, gotovo dva meseca nakon što je podnesena u središnjem okrugu Kalifornije. Izvorno je podnesena nekoliko dana pre nego što je Snup Dog nastupio na poluvremenu Superboula. Dobrovoljnim odustajanjem od parnice takođe su uklonjene optužbe protiv svih drugih strana navedenih u slučaju, uključujući i reperovog poslovnog saradnika. Žena je opisana kao plesačica, model, voditeljka i glumica koja je radila sa Snupom Dogom. Međutim, zvezda je rekla da ona nikada nije radila za njega.

Snup Dog, Superboul
foto: Profimedia

"Nije iznenađujuće da je tužiteljka odustala od svoje tužbe protiv tuženog. Njena tužba bila puna lažnih navoda i nedostataka", rekao je predstavnik Snupa Doga u izjavi za novinsku agenciju Rojters.

Met Finkelberg, advokat Džejn Doi, još nije javno komentarisao zašto je slučaj odbačen, navodi BBC News, koji ga je kontaktirao. Neimenovana žena izvorno je tvrdila da je bila "uspaničena i prestravljena" tokom navodnog incidenta, za koji je tvrdila da se dogodio u kupatilu u TV studiju. Tvrdila je da je Snup Dog, čije je pravo ime Kelvin Brodus, upao unutra u trenutku kada se ona nalazila tamo jer joj nije bilo dobro, ali da ju je uprkos tome prisilio na oralni seks i masturbirao pred njom. Dodala je da je osećala prisilu zbog njegove dominacije i pozicije moći zvezde. Snup Dog je ranije opisao te navode kao "ničim izazvane" i ostao pri tvrdnji kako nije imao "nikakav seksualni susret" s njom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

BOGATI AUSTRIJSKI REPER LUDUJE UZ STOJIN HIT: Odvrnuo pesmu srpske pevačice do DASKE i poručio joj da je KRALJICA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track