KIM KARDAŠIJAN PRVI PUT O JAVNIM ISPADIMA KANJEA VESTA: Evo šta je rekla o BIVŠEM, a otkrila i kako je deci saopštila RAZVOD
Foto: Profimedia

ISKRENO

KIM KARDAŠIJAN PRVI PUT O JAVNIM ISPADIMA KANJEA VESTA: Evo šta je rekla o BIVŠEM, a otkrila i kako je deci saopštila RAZVOD

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan priznala je da je uvek sa svojom decom bila iskrena, čak i usred burnog razvoda od njihovog oca, Kanjea Vesta.

U intervjuu s Robin Roberts u "Good Morning, America", Kim je ispričala celu situaciju.

Obavila je, kaže, težak razgovor s decom o razvodu od Kanjea, jer smatra da je u porodici iskrenost najvažnija. Dodala je da je i dalje ponosna na Kanjea jer je jako otvorena osoba, ali se teško nosila s njegovim zabrinjavajućem ponašanjem i javnim ispadima poslednjih meseci.

Čini se da je bivši bračni par složan u tome da dobrobit Nort (8), Seinta (6), Čikago (4) i Psalma (2) uvek bude na prvom mestu.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Nakon što su joj na početku prikazali sve Kanjeove objave, uključujući i spot u kojem otima i ubija glinenog Pita Dejvidsona, Kiminog novog dečka, rijaliti zvezda je prokomentarisala: "Žao mi je što se tako odigralo".

"Mogu da budem povređena ili ljuta na svog bivšeg, ali mislim da pred decom uvek moram da govorim 'Tvoj tata je najbolji'. Pobrinite se da budete najveća navijačica svog suroditelja, bez obzira na to kroz šta lično prolazite", izjavila je.

Kim Kardašijan
foto: PrintscreenYoutube

Starija deca, Nort i Seint, u potpunosti shvataju šta se dogodilo s brakom njihovih roditelja.

"Otvorena sam i iskrena s njima. Mlađi ne razumeju toliko, ali što se tiče starijih, oni sve znaju. Morate biti tu za njih. Bez obzira na sve, čak i uz suludi život koji vodimo, morate imati iskren razgovor s decom", rekla je.

Vrlo joj je važno da deca ostanu bliska s ocem.

Kanje Vest
foto: Profimedia

"Kad je porodica u pitanju, Kanje i ja ćemo uvek biti porodica. Na kraju dana, samo želim da moja djeca budu srećna, zdrava i ponosna na svog oca. Što jesu", poručila je.

"U ovom trenutku, Kanje je predan zdravom suroditeljskom odnosu s Kim i fokusiran je na odgoj njihove predivne dece", rekao je portparol slavnog repera za Page Six.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track