BEKAM SE ZAGRCNUO DOK JE DRŽAO GOVOR, PA PUSTIO SUZU: Detalji venčanja godine! Mladoženjin otac za poklon dao POLA MILIONA
Foto: Profimedia

EMOTIVNO

BEKAM SE ZAGRCNUO DOK JE DRŽAO GOVOR, PA PUSTIO SUZU: Detalji venčanja godine! Mladoženjin otac za poklon dao POLA MILIONA

Pop kultura -

Dejvid Bekam pustio je suzu dok je držao emotivan govor na venčanju sina Bruklina i njegove izabranice Nikol Pelc, a za svadbeni poklon nije štedeo, te im je poklonio oldtajmer "jaguara" iz 1954. godine vrednog pola miliona dolara.

Kako prenosi britanski The Sun, legendarni fudbaler se "zagrcnuo i zasuzio" dok se u govoru prisećao Bruklinovog rođenja.

Dejvidov govor je trajao oko pet minuta, a prisutnima je ispričao kako je spavao na podu bolnice, držeći vrata zatvorena jer nikoga nije želio da pusti da uđe.

Gosti koji su govorili za Sun, opisali su situaciju da je Dejvidu zastala knedla u grlu i morao je da stane i odahne kako bi se pribrao, ali su naglasili da je to bio veoma sladak govor.

Nikol je potom nazvao neverovatnom i poručio: "Toliko te volimo. Uzbuđeni smo što ćeš biti deo porodice."

Bekam nije štedeo ni na svadbenom poklonu, te im je poklonio "jaguara" od 500.000 dolara nakon što su se venčali na imanju njenog oca, milijardera Nelsona, vrednom 103 miliona dolara u Palm Beach-u na Floridi.

Bivši fudbaler je investitor restauratorske kompanije Lunaz, koja je elektrifikovala i rekonstruisala "jaguar" XK140 iz 1954. godine, nakon što je u junu 2021. preuzeo 10 odsto deonica kompanije.

Fotografisan je kako vozi automobil sa suprugom Viktorijom u nedelju ujutru pre nego što ga je predao mladencima, koji su oponašali dolazak Megan i Harija na prijem tako što su se u kabrioletu odvezli na branč.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:57

Ana Bebić: Zbog porodice sam zapostavila karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track