POČELO NAJIŠČEKIVANIJE SUĐENJE U HOLIVUDU: Suočili se Džoni Dep i Amber Herd! Njegovi advokati tvrde da je glumac trpeo NASILJE
Foto: Profimedia

BIVŠI SUPRUŽNICI

POČELO NAJIŠČEKIVANIJE SUĐENJE U HOLIVUDU: Suočili se Džoni Dep i Amber Herd! Njegovi advokati tvrde da je glumac trpeo NASILJE

Pop kultura -

Počelo je jedno od najiščekivanijih suđenja iz sveta poznatih i slavnih, ono između Džonija Depa i Amber Herd. Dep naime tuži svoju bivšu suprugu zbog klevete, a njegovi advokati su u uvodnoj reči, kako prenosi portal Unilad, tvrdili kako je Herd nepovratno naškodila njegovoj karijeri.

Istakli su kako je njegova reputacija zauvek promenjena, te kako lažne optužbe glumcu lako mogu da unište karijeru. Njegovi advokati tvrde kako je glumac zapravo žrtva zlostavljanja, te da je od Amber Herd trpeo i fizičko i psihičko zlostavljanje.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Glumicu prikazali kao manipulatorku

"Herd je problematična osoba koja manipuliše ljudima oko sebe, baš kao što je manipulisala i Džonijem Depom", naglasili su. Kao argument su naveli da se Dep navodno skrivao u kupatilu da izbegne njene napade besa, a njegov pomoćnik bi im redovno rezervirao odvojene sobe kako bi on mogao negde da se sakrije ako ona naglo pobesni.

Istakli su i kako je Herd kriva za "dramatične scene prekida njihove veze" i da je celu stvar preokrenula na priču o porodičnom nasilju. Osim toga, istakli su da je ona opsednuta svojim imidžom u javnosti, te da je na temelju iskrivljene slike odnosa s Džonijem Depom postala ambasadorka pokreta Me Too.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Uvodnu reč Depovi advokati završili su sledećim rečima: "Ona se pripremala da na ovom suđenju odglumi ulogu života."

Inače, bivši par se nalazi na sudu zato što je Dep tužio Herd zbog članka u Washington Postu iz 2018. godine, u kojem je glumica pisala o nasilju i porodičnom zlostavljanju koje je navodno proživela.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track