ŠON PEN I 31 GODINU MLAĐA ŽENA SU SE ZVANIČNO RAZVELI: Uništio sam brak, ali još je volim, nije trebalo da radim ove stvari!
Foto: EPA/Etienne Laurent, AP/Chris Pizzello

iskren

ŠON PEN I 31 GODINU MLAĐA ŽENA SU SE ZVANIČNO RAZVELI: Uništio sam brak, ali još je volim, nije trebalo da radim ove stvari!

Pop kultura -

Holivudski glumac Šon Pen (61) nedavno je finalizirao razvod od svoje supruge Lejle Džordž (30), ali to ga uopšte ne raduje.

Šon Pen
foto: Profimedia

Čini se kako je i dalje zaljubljen u nju, a sebe krivi za raspad braka, piše Daily Mail.

- Postoji žena u koju sam jako zaljubljen, Lejla Džordž, koju sad viđam samo od dana do dana, jer sam sje... brak. Bili smo venčani samo godinu dana, ali sam pet godina bio jako nemaran tip - izjavio je glumac u nedavnom intervjuu za Hollywood Authentic.

Nikad je nije prevario, kaže Pen, a ni učinio neku sličnu stvar.

Šon Pen
foto: Profimedia

- Kako se pokazalo, a to će vas šokirati, lepe, neverovatno drage, maštovite, talentovane mlade žene koje se udaju za dosta starijeg muškarca od sebe, zapravo ne vole kad ustanu nakon mirno prospavane noći, a njihov tek venčani suprug leži na kauču, gde od 4 sata ujutro gleda sve moguće gluposti koje se događaju u svetu i koji u 10.30 ujutro odluči kako je idealno vreme za duplu votku tonik i tabletu za spavanje i kaže: 'Dobro jutro, draga. Ja ću se onesvestiti na par sati i pobeći od svih ovih s*anja - ispričao je.

Glumac trenutmo radi na onome što je smatrao problemima tokom njihove veze.

Lejla Džordž
foto: Profimedia

- Sad, dok perem suđe, ne javljam se na telefon. Dok sam sa suprugom tokom dana, telefon mi je isključen, iako žongliram s mnogo stvari. Neću ih bolje rešavati ako budem obavljao više poziva. Trenutno mogu da imam isključen telefon i da ne gledam vesti 12 sati na dan. Čak i kad sam pod stresom, nisam toliko kao što sam pre bio - rekao je dodajući da su svi u nekom trenutku bili slomljenog srca.

Međutim, kaže kako mu još uvek treba votku i tablete za spavanje, ali ne za skrivanje od sveta kao nekada.

- Nadam se da sam sada naučio da su prioriteti moje oporodice važniji - dodao Pen.

Šon Pen
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track