DETALJ NA VIKTORIJI BEKAM UKRAO SVU PAŽNJU NA SINOVLJEVOM VENČANJU: Vredi DVA MILIONA dolara i svaka žena ga želi (FOTO)
Foto: Profimedia

IMA UKUSA

DETALJ NA VIKTORIJI BEKAM UKRAO SVU PAŽNJU NA SINOVLJEVOM VENČANJU: Vredi DVA MILIONA dolara i svaka žena ga želi (FOTO)

Pop kultura -

Sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam, prošlog vikenda se oženio glumicom i naslednicom američkog milijardera, Nikol Pelc.

Venčanje je koštalo više od tri i po miliona funti, a održalo se u Palm Beach-u, na imanju od 76 miliona funti, čiji su vlasnici roditelji mlade, Nelson Pelc i Klaudija Hefner Pelc.

Korišćene mobilnih telefona nije bilo dozvoljeno, a prava na zvanične fotografije otkupio je američki Vogue. Ipak, paparaci su uspeli da snime mladence, mladoženjinu porodicu i neke od zvanica, a sada je i Viktorija na Instagramu objavila nekoliko fotki.

"Ponosni mama i tata. Čestitim gospodinu i gospođi Bekam", napisala je uz fotke na kojima pozira sa suprugom Dejvidom, a oboje su izgledali fenomenalno.

Viktorija je i u svojim Instagram storijima objavila nekoliko fotografija s venčanja, između ostalih i jednu na kojoj se pohvalila ogrlicom s ogromnim dijamantom, čija je vrijednost, kako piše Daily Mail, vrtoglavih dva miliona dolara.

I dok ona nije štedela na sebi, Dejvid se isprsio skupim poklonom. Sinu i njegovoj novoj supruzi poklonio je električni oldtajmer "jaguar" vredan pola miliona dolara, kojim je pre venčanja provozao suprugu Viktoriju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track