KAKO USPEVA? Sofija Vergara u brutalno visokim potpeticama i midi haljini pokazala neverovatnu figuru: Doslovno SIJA! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

KAKO USPEVA? Sofija Vergara u brutalno visokim potpeticama i midi haljini pokazala neverovatnu figuru: Doslovno SIJA! (FOTO)

Pop kultura -

Sofija Vergara stari kao vino, te se čini da je sa godinama sve lepša i privlačnija, te da izgleda čak i bolje nego pre desetak godina. Ona je trenutno deo žirija u muzičkom šou "America's Got Talent", a na snimanja redovno stiže u atraktivnim, privlačnim kombinacijama koje su pravi mamac za poglede!

Sofija Vergara
foto: Profimedia

U jednom takvom autfitu pojavila se i sada i privukla poglede svih prolaznika. Naime, slavna 50-godišnjakinja na jučerašnjem snimanju u Los Anđelesu pojavila se u zavodljivoj, upečatljivoj kreaciji koja je istakla njenu neverovatnu figuru. Sofija je izabrala haljinu midi dužine od crnih šljokica koja prati liniju tela, a ukrašena je detaljima od crnog perja, no jedan drugi detalj privukao nam je pažnju - njene glamurozne sandale.

Sandale koje su uspele da odvuku pogled sa prelepe Sofije bile su na vrtoglavo visoku i jako tanku štiklu, ali čini se da njoj to nije preveliki problem, s obzirom da i inače voli da nosi potpetice, te je jako retko viđamo u ravnom.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Glumica je ponela crne sandale sa detaljima od cirkona i povećom platformom, ali i vrtoglavo visokom, tankom potpeticom. Ovaj seksi model izdužio je njenu figuru, ali i doprineo da celo izdanje bude još seksepilnije. Ona je ovu glam kombinaciju upotpunila i efektnim minđušama, te dijamantskim prstenom i sjajnom šminkom i frizurom, a preko haljine prebacila i je maslinastozeleni kaput u vojničkom stilu, premda smo uvereni da je to samo privremeno rešenje dok ne uđe u studio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track