MILOŠ BIKOVIĆ SE TRANSFORMISAO, A NJEGOVA DEVOJKA OČAJNA ZBOG TOGA: To je mnogo nervira, a on je namerno PROVOCIRA (FOTO)
Foto: Printscreen

NIJE ODUŠEVLJENA

MILOŠ BIKOVIĆ SE TRANSFORMISAO, A NJEGOVA DEVOJKA OČAJNA ZBOG TOGA: To je mnogo nervira, a on je namerno PROVOCIRA (FOTO)

Pop kultura -

Miloš Biković često voli da se šali na sopstveni račun, a neretko to podeli i na društvenim mrežama, što ni sad nije bio izuzetak.

Glumac je naime promenio imidž, a to se nikako nije dopalo njegovoj devojci Ivani.

On je na Instagramu objavio zajednički selfi sa svojom devojkom, na kojoj pozira u izdanju u kakvom ga dosad nismo videli - s brkovima.

"Nekad se brijem. I ostavim brkove. To je nervira. Trolujem je tako dva dana. Posle obrijem", napisao je Biković u opisu fotografije.

Ipak, iako se njegovoj devojci njegovi brkovi ne dopadaju, Bikovićevi pratioci se s njom ne slažu, sudeći po komentarima koji se nižu ispod fotografije.

Inače, Ivana Malić i Miloš prvi put su se pojavili zajedno na Svetskom prvenstvu sveta u boksu u Beogradu, a zatim i na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" u Kombank dvorani, gde igra glavnu ulogu. Kako su mediji tada pisali, glumac je vezu sa Crnogorkom navodno započeo u avgustu ove godine, samo sedam dana nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, nakon čega su prvi put otišli na zajedničko putovanje u Rovinj, u hotel sa pet zvezdica, gde noćenje košta čak 700 evra.

Inače, Ivana je bliska rođaka učesnika "Zadruge" Vladimira Tomovića, koji je za njenu novu vezu imao samo reči hvale. Njih dvoje su odrasli zajedno, te je Tomović srećan što je pronašla dečka kakav je Miloš Biković.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:03

Biković uživa sa devojkom u vožnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja