SKAKAO JE PO KREVETU I POKUŠAO DA SE POPNE NA MENE: Glumicu s*ksualno uznemiravao kolega! Iznela JEZIVE DETALJE!
Foto: Profimedia

KAŽE DA SE NIJE BOJALA

SKAKAO JE PO KREVETU I POKUŠAO DA SE POPNE NA MENE: Glumicu s*ksualno uznemiravao kolega! Iznela JEZIVE DETALJE!

Pop kultura -

Zvezda popularnog filma iz 90-ih "Superstar", Moli Šenon rekla je da ju je seksualno uznemiravao pokojni glumac Gari Kolman.

Ona je u emisiji "The Howard Stern Show", detaljno govorila o svom iskustvu s Kolmanom, koji je preminuo 2010. u 42. godini, a o tom iskustvu se otvorila i u svojoj knjizi.

Šenon je rekla da je sklopila ugovor s Markom Randalom, istim agentom koji je zastupao i pokojnog glumca, i zatim je otišla da se nađe s Kolmanom. Ispričala je da je njegovo ponašanje postalo navalentno i nemilosrdno kad je njihov agent otišao iz sobe.

Šenon je rekla da je Kolman u početku delovao "vrlo slatko" jer ju je pozvao da sedne na krevet u sobi pre nego što je počeo da je dodiruje.

Gari Kolman
foto: Profimedia

- Onda je bio kao da pokušava da me poljubi i popne se na mene, a ja sam rekla: "Ne, Gari, prestani". Odgurnula sam ga. Onda bih ustala s kreveta. Onda bi poskakivao po krevetu, skakao, skakao, skakao i omotao se oko mene. Onda bih ga odbacila, a onda se on navalio na mene - rekla je Moli.

Šenon, koja je rekla da nikad nije imala polni odnos u vreme susreta s Kolmanom, rekla je da se nije osećala fizički ugroženom od strane glumca zbog njegove visine. Bio je visok 1,42 metra.

Moli Šenon
foto: Profimedia

Glumica je rekla da je krenula prema kupatilu, a Kolman, koji je tada imao 18 godina, uhvatio ju je za nogu dok je pokušavala da ga otera.

- A onda, odem da se zaključam u kupatilu i on gurne ruke ispod vrata. Rekao je: "Vidim te" - rekla je.

Gari je 2009. bio na operaciji srca nakon koje je dobio upalu pluća. U januaru 2010. hospitalizovali su ga jer je imao napad, a u februaru iste godine imao je napad dok je snimao "The Insider". Dan kasnije lekari su Garija proglasili mrtvim. Imao je 42 godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:45

MIKA ALEKSIĆ STIGAO U PALATU PRAVDE: PRVI PUT SE IZJAŠNJAVA O SEKSUALNOM ZLOSTAVLJANJU GLUMICA, ADVOKAT PORUČIO POBEĐUJEMO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track