ODLUČILA DA PROGOVORI: Oglasila se DIZAJNERKA sa kojom je reper navodno prevario trudnu Rijanu! Imala da poruči samo JEDNO
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

TRAČ ILI ISTINA?

ODLUČILA DA PROGOVORI: Oglasila se DIZAJNERKA sa kojom je reper navodno prevario trudnu Rijanu! Imala da poruči samo JEDNO

Pop kultura -

Amina Muadi je dizajnerka cipela za Rijanin brend Fenty, a radila je i s njenim dečkom Asapom Rokijem pre nekoliko godina. Na svom Instagram profilu negirala je glasine da je slavni par zbog nje raskinuo.

Influenser i modni komentator Luis Roma proširio je glasinu da je reper Asap Roki (33) prevario trudnu Rijanu (34) s dizajnerkom cipela Aminom Muadi (36). To je razbesnelo Rijanine fanove, ali Amina je na svom Instagram profilu oštro negirala optužbe.

- Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno - napisala je Amina na svom Instagram storiju, i dodala:

- Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu te da ni za šta ne postoji granica. Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu - dodala je, milseći na Rijaninu trudnoću.

Muadi je objasnila da je odlučila progovoriti jer su glasine ne samo uticale na nju, već su bile usmerene i na ljude prema kojima ima veliko poštovanje i naklonost.

- Dok Rijana nastavlja živeti svoj spokojni, najbolje odeveni trudnički život, a ja se vraćam svom poslu, želim svima lep uskršnji vikend - zaključila je ona.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Podsećamo, Amina Muadi je dizajnerka cipela za Rijanin brend Fenty, a radila je i sa Asapom pre nekoliko godina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track