VIŠE ZAPLETA OD DINASTIJE! Posle cele frke oglasio se i influneser koji tvrdio da je trudna Rijana šutnula dečka, evo šta je rekao
Foto: Profimedia

opasan trač

VIŠE ZAPLETA OD DINASTIJE! Posle cele frke oglasio se i influneser koji tvrdio da je trudna Rijana šutnula dečka, evo šta je rekao

Pop kultura -

Rijana i ASAP Roki su se razišli. Rijana je raskinula sa njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnerkom cipela Aminom Muadi, napisao je u petak uveče na Tviteru, modni influenser Luis Pisano i stvorio nepotrebni bes među Rijannim obožavaocima.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Nije dugo prošlo, a on je objavio poduži tekst sa izvinjenjima pevačici i reperu.

- Sinoć sam doneo glupu odluku da tvitam neke informacije koje sam dobio. Neću govoriti o izvorima, niti kriviti druge za raspravu koja je pokrenuta, itd... jer na kraju dana ja sam doneo odluku da pošaljem taj tvit - napisao je Luis, pa nastavio dalje:

Rijana, prevara, Tviter, Luis Pisano
foto: Printscreen/Tviter

- Želio bih da se službeno izvinim svim stranama koje sam uveo u ovo svojim postupcima i nepromišljenim tvitovima. Nemam opravdanja. Izvinjavam se za ovu nepotrebnu dramu - napisao je Luis.

Ranije je dizajnerka cipela Amina Muadi negirala sve optužbe.

- Dok Rijana nastavlja da živi svoj spokojni, najbolje odeveni trudnički život, a ja se vraćam svom poslu, želim svima lep uskršnji vikend - napisala je.

Izvor blizak paru, potvrdio je za TMZ da su tvrdnje o raskidu i varanju neistinite.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track