JEDINI LIK U IGRI SUDBINE KOJI JE PRAVLJEN PO PRAVOJ OSOBI: Glumi je Danica Ristovski, a ovako izgleda prava tetka Lila! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

prava lepotica

JEDINI LIK U IGRI SUDBINE KOJI JE PRAVLJEN PO PRAVOJ OSOBI: Glumi je Danica Ristovski, a ovako izgleda prava tetka Lila! (FOTO)

Pop kultura -

Tetka Milice Milše bila joj je veliki životni oslonac, pa je iz poštovanja prema njoj, Žarko Jokanović osmislio i posvetio joj lik u svojoj seriji "Igra sudbine".

Milica Milša
foto: Printscreen/Youtube/steppy

Tetka Milice Milše, Lila, bila joj je i ostala najveća životna podrška i inspiracija. Milica je od nje nasledila vedrinu i lepotu, a Žarko, zahvalan za podršku koju njegova žena prima posvetio joj je ulogu u svojoj seriji "Igra sudbine".

Danica Ristovski
foto: ATA images

Lik požrtvovane tetke Lile, koji tumači Danica Ristovski inspirisan je upravo likom Miličine tetke, koja je bila prava lepotica.

Povodom njenog rođendana, Milica je svojevremeno objavila fotografiju, pokazavši ženu, kojoj u seriji duh daje upravo Danica.

- Moj uzor i moja podrška, moja druga majka, moja sreća i radost! Srećan ti Lila rođendan, volimo te beskrajno jer ti to zaslužuješ i mnogo više od toga! Ovaj svet si obojila najlepšim bojama i uvek umeš da kažeš pravu stvar! Živeli! Oduvek sam ličila najviše na tebe, svi tako i kažu, a mojoj sreći nema kraja - napisala je tada Milica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track