NE MOŽE BAHATIJE OD OVOG, ČAK NI LEDI DI NE BI TO TRAŽILA! Internet besan na Kardašijanke jer su uradile ODVRATNU stvar! (VIDEO)
Foto: Profimedia

odvratno

NE MOŽE BAHATIJE OD OVOG, ČAK NI LEDI DI NE BI TO TRAŽILA! Internet besan na Kardašijanke jer su uradile ODVRATNU stvar! (VIDEO)

Pop kultura -

Sestre Kardašijan su bile su u Diznilendu povodom 4. rođendana malene Tru Tompson. Kako ne bi bile u kontaktu s drugim ljudima, zatražile su poseban tretman i naravno, dobile ga, na štetu svih ostalih posetilaca.

Na društvenim mrežama već nekoliko dana širi se snimak sestara Kardašijan, koje su "iskoristile" to što su slavne i zatvorile deo zabavnog parka tokom regularnog radnog vremena te naterale ljude da čekaju dok one završe s vožnjama. Da ne bude sve tako sivo, dopustile su okupljenima da gledaju kako se zabavljaju s decom.

TikTokerka Rejčel Kevin snimila je celu situaciju u Diznilendu, a video objavila na toj društvenoj mreži. Na objavi je ubrzo skupila hiljade lajkova i komentara. Korisnici TikToka jednostavno nisu mogli da veruju da su sestre to uradile.

- Ni princeza Diana ovo ne bi ovo uradila; Bahate su; Meni bi bilo neprijatno; Zašto nisu jednostavno unajmile celi park? - pisali su korisnici TikToka u komentarima.

Jedna korisnica rekla je i kako ni reperka Kardi Bi, od koje bi sve očekivali, nije otišla toliko daleko.

- Kardi je isto bila na toj vožnji i nije tražila takav tretman. Ona je samo povela obezbeđenje sa sobom. Ovo što su sestre uradile je čudno. Ne znam zašto se tako ponašaju - napisala je.

I dok je većina korisnika bila razočarana ponašanjem Kardašijanki, neki su se okomili i na sam zabavni par Diznilend.

- Dizni bi trebalo da ima dane kada dolaze samo poznate osobe - poručio je korisnik.

0546745768, Diznilend, SAD, Amerika
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track