USKRŠNJA PRIČA DANIJELE BUZUROVIĆ: Deca mesec dana čekaju da boje jaja, svi u kući farbamo i to je FEŠTA!
Foto: Damir Dervišagić

INTERVJU

USKRŠNJA PRIČA DANIJELE BUZUROVIĆ: Deca mesec dana čekaju da boje jaja, svi u kući farbamo i to je FEŠTA!

Pop kultura -

U njihovoj kući uveliko se spremaju za Uskrs! To je deo porodične tradicije, jer je poznato da je lepa voditeljka izuzetno privržena porodici. Sa suprugom Stefanom, glumcem i voditeljem, u braku je punih devet godina. Kruna srećnog braka su njihovo dvoje dece, s kojima sve rade zajedno, a roditeljski umor uvek se savlada velikom količinom ljubavi.

Uvek savršeno spremna za svoju popularnu emisiju, Danijela Buzurović je primer kako se vode razgovori s poznatim ličnostima. Spontana, sa širokim prelepim osmehom, sažeto i bez nepotrebnih udvaranja pita ono što gledaoci Prve TV žele da saznaju. Atraktivna i prijatna, s lakoćom prolazi kroz crtice iz života slavnih, trudeći se da sve bude zabavno i dobronamerno.

Dok se razne TV emisije gase, vaš "Ekskluziv", koji uređujete i vodite, i dalje je jedna od najgledanijih emisija na našim televizijama. Šta je presudno da program opstane?

- Ljubav prema poslu. Nije fraza, zaista je najvažnije da volite ono što radite. Ja volim da kreiram, stvaram, da pronalazim priče i pričam ih iz nekog novog ugla. Tajna uspeha "Ekskluziva" je u tome što se obraća svim gledaocima, ne samo onima koje zanima šta rade zvezde.

Danijela Buzurović
foto: Marko Todorović

Kako zadržavate profesionalan i korektan odnos s javnim ličnostima s kojima razgovarate? Gde je granica?

- Poznati znaju da će od mene uvek dobiti poštovanje i korektno izveštavanje. Ponekad im zasmeta što ih ne hvalimo, ali prija im što ih ne kudimo. Objektivnost je ono što je nama najvažnije. Nemamo miljenike i one koje ne volimo.

MOGU BEZ SVEGA OSIM PORODICE I LJUBAVI

Naše žene su se trudile da i tokom korone budu lepe i doterane. Pošto vi blistate, kako ste izlazili na kraj sa salonima za lepotu i čega ne biste mogli da se odreknete?

- Svaka žena može da bude lepa i negovana i bez salona lepote. Mogu da se odreknem svega u životu osim porodice i ljubavi. Umem sama da uradim piling lica i namažem kremu, da se našminkam i sredim nokte. Nemam još uvek sede pa mi farbanje nije neophodno... Lepo je otići u salon lepote, ali može se i bez njega.

Danijela Buzurović
foto: Instagram

Kako je vaša matična četvoročlana porodica proživljavala pandemiju? Jeste li imali probleme sa starijim članovima šire familije ili je sve prošlo kako treba?

- Bogu hvala, sve je prošlo kako treba. Većina nas je preležala, ali bez komplikacija. Nadam se da ćemo uskoro zaboraviti na koronu.

Prošlog decembra proslavili ste devet godina braka sa Stefanom i ušli u desetu. Na koje trenutke se najčešće vraćate iz zajedničkog života?

- Mnogo lepih stvari nam se desilo i rado ih se sećamo. Nije nam još vreme za retrospektive. Svakog dana stvaramo našu istoriju zajedno, uz mnogo ljubavi i osmeha.

Danijela Buzurović
foto: Instagram

Osim ljubavi, šta je ono što se stvori između partnera da bi brak ostao harmoničan?

- Razumevanje i prodiranje u suštinu bića onog drugog.

Sin i ćerka su mali - Nestor ima devet, a Klara šest godina. To je period kad su roditelji stalno na nogama. Umarate li se brzo ili su vam vaša Sportska gimnazija i manekenstvo sačuvali kondiciju?

- Hahahaha... Kondiciju mi održavaju deca i posao. Da, istina je, stalno smo na nogama i u pokretu. Iskreno - umorni smo, ali se ne žalimo. Sve je to lepo.

S kim se više borite, sinom ili ćerkom?

- Nema tu borbe, samo ljubav i strpljenje, a pobedićemo zajedno. Prepreka je mnogo na putu odrastanja, a mi roditelji smo tu da pomognemo i usmerimo.

Danijela Buzurović
foto: Instagram

Kako ćete da provedete Uskrs? Ko farba jaja, vi ili neka od baka? Uopšte, raduju li se deca ovom prazniku?

- Mi mnogo volimo praznike i u svakom uživamo svi zajedno i veoma svečano. Klara iščekuje farbanje jaja već mesec dana. Farbamo ih svi zajedno i to je fešta. Svako ima svoja jaja i svoj stil a na kraju je puna korpa šarenih jaja!

Često idete na svoje imanje u Deviće, gde ste sadili povrće, voće, najavili možda i mali biznis s tim proizvodima. Dešava li se nešto na tom planu?

- Mi smo u Devićima samo leti, a povrće sadimo samo za naše potrebe i uživamo u tome. Nema slađih krompirića od naših i boljeg luka za salatu. Evo, ovih dana ćemo otići na dva dana samo da zasadimo i jedva čekamo.

Danijela Buzurović
foto: Damir Dervišagić

Da li ste tip žene koja voli veliko kuvanje za velike praznike?

- I Stefan i ja potičemo iz porodica gde je trpeza važna. Volimo da kuvamo i da nas sto okuplja u zdravlju i veselju. Kad dođu praznici, naravno da je trpeza bogatija, ali to nam ne predstavlja teret, nego zadovoljstvo. Problem su samo sudovi posle... Ha-ha.

Kurir.rs/Lena/Ljilja Jorgovanović

Bonus video:

02:13

Novinarka i voditeljka Dea Đurđević gošća je Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track