MEGAN MARKL URADILA NEVEROVATNU STVAR! Društvene mreže PLANULE zbog snimka: Da li je moguće da je to učinila? (VIDEO)
Foto: Profimedia

ko bi rekao

MEGAN MARKL URADILA NEVEROVATNU STVAR! Društvene mreže PLANULE zbog snimka: Da li je moguće da je to učinila? (VIDEO)

Pop kultura -

Supruga princa Harija (37), bivša glumica Megan Markl (40) postala je hit na društvenim mrežama širom sveta nakon dirljivog gesta u Holandiji.

Megan Markl, Princ Hari, Evropa, Invictus games
foto: Profimedia

Poznati supružnici otputovali su u Hag kako bi prisustvovali sportskom događaju pod nazivom "Invictus Games". Tamo su, kako pišu strani mediji, stigli u petak nakon kratke posete kraljici Elizabeti II (95) u dvorcu Vindzor u Velikoj Britaniji.

Megan i Hari na putovanje su krenuli sami, deca sin Arči i ćerka Lilibet ostali su kod kuće u Kaliforniji ali, kod vojvotkinje zbog toga nisu izostali majčinski instinkti.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Naime, tokom ceremonije u Holansiji, Megan je prilikom izlaska iz sale jednoj od takmičarki pružila svoj kaput kako bi ogrnula bebu jer je napolju bilo hladno.

Na društvenim mrežama ubrzo su se pojavili brojni komentari i reakcije korisnika. Veliki deo njih pohvalio je Megan zbog lepog gesta.

- Kako predivna stvar. Nikada je nisam više volela; Nije mi bilo jasno zašto skida kaput, kad ono. Preslatko; Neverovatno šta je uradila, Da li je moguće?! - neki su od komentara uz snimak na Tviteru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

Proleće se dočekuje cvećem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track