00:14

Konstrakta priča na bugarskom

PODRŠKA ZA SUSEDE

POSLE ŠPANSKOG, KONSTRAKTA PROGOVORILA NA BUGARSKOM: Zbog onoga što je rekla svi su APLAUDIRALI, oduševila kolege (VIDEO)

Pop kultura -

Ozbiljna rok ekipa - Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt (Intelligent Music Project) - predstavljaće Bugarsku na Evroviziji 2022. godine u Italiji. Za pobedu će se takmičiti s numerom "Intention", a imaju velike ambicije kada je ovo takmičenje u pitanju.

U skladu s tim, Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt trenutno su u okviru predevrovizijske turneje u poseti Srbiji, u okviru koje su organizovali i konferenciju za medije u koju se putem video-linka uključila i sprska predstavnica, Ana Đurić Konstrakta.

Bugari, Evrovizija
foto: Kurir

S obzirom na to da je Konstrakta otkazala predstojeće predevrovizijske nastupe usled ugroženog zdravlja, ona se prisutnima obratila putem video-linka, i to na bugarskom.

- Zahvaljujem se na podršci. Veoma mi znači, posebno zato što volim Bugarsku. Vidimo se u Torinu, drage naše komšije - rekla je Konstrakta, i tako svima izmamila osmeh na lice.

Inače, bugarski sastav koji svoju zemlju predstavlja na ovogodišnjoj Evroviziji, imao je prilike da se druži s Konstraktom.

Bugari, Evrovizija
foto: Kurir

- Upoznali smo Konstraktu u Izraelu. Hrabno je da se odlučila na takav korak, performans kakav je priredila nije tipičan za Evropu i lično mi se dopada. Oduvala nas je, daleko je od mejnstrim muzike, ali je sjajna - rekli su bugarski Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt.

Inače, Konstrakta se na sličan način nedavno predstavila u Madridu, gde im se putem video-linka obratila na španskom, što je tamošnju publiku oduševilo.

Bugari, Evrovizija
foto: Kurir

- Zdravo, ljudi. Beograd ovde. Mnogo sam tužna što nisam sa vama večeras. Očigledno je da nisam dovoljno prala ruke. Ne dajte se zavarati, dame i gospodo, ja ne znam španski, samo sam gledala 'Korak napred' godinama. Ljubim vas - navela je Konstrakta u video-poruci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Konstrakta raspametila publiku u Izraelu, napravila VELIKU PROMENU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track