ŠERON STOUN ME ŠAMARALA NA SNIMANJU! Poznata glumica šokirala izjavom: To je jedna od NAJBOLJIH STVARI koje sam ikad doživela
Foto: Profimedia, Shutterstock

SVE ZA DOBRU ROLU

ŠERON STOUN ME ŠAMARALA NA SNIMANJU! Poznata glumica šokirala izjavom: To je jedna od NAJBOLJIH STVARI koje sam ikad doživela

Pop kultura -

Pre nego što smo počeli da snimamo scenu, Šeron je sela pored mene i rekla: "Hej, šta misliš o tome da te dotaknem u toj sceni?". Rekla sam: "Šta god želiš da uradiš, ti si Šeron Stoun'", prisetila se dramatičnog trenutka glumica Kejli Kvoko u emisiji Džimija Kimela.

Glumica Šeron Stoun, u seriji "The Flight Attendant" glumi njenu majku, kako kaže Kejli, Stoun ju je čak tri puta ošamarila na setu bez prethodnog upozorenja.

- Onda me je udarila... Bilo je tako stvarno. Pre svega, reakcija je bila zaista stvarna koliko ste mogli da je dobijete. Tekle su mi suze i doslovno sam se tresla i "Rez". Niko se ne pomera. Nitko ništa nije govorio. Nisu bili sigurni da li smo se nas dve tako dogovorile - rekla Kejli.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Šeron se kasnije izvinila i rekla joj da je voli, insistirajući da je šamar baš bio prikladan za scenu. Kvoko je bila u totalnom šoku, ali je predložila da ponove scenu. Kasnije je dobila još dva šamara.

- Bilo je suludo, ali to jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživela na snimanju - rekla je glumica i dodala da je posle morala da stavi led na lice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

GLUMICA NATAŠA OSTOJIĆ Feliks je komična, ali životna priča o ljudskom karakteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track