OVA SERIJA PREPUNA JE EKSPLICITNIH SCENA I GLUMCIMA UOPŠTE NIJE LAKO: Evo kojim se bizarnim rekviziom služe na setu Bridžertona
Foto: Profimedia

POPULARNA SERIJA

OVA SERIJA PREPUNA JE EKSPLICITNIH SCENA I GLUMCIMA UOPŠTE NIJE LAKO: Evo kojim se bizarnim rekviziom služe na setu Bridžertona

Pop kultura -

Pre nešto manje od mesec dana na Netfliksu je krenula druga sezona popularne serije "Bridgerton", a odmah po početku prikazivanja postala je veliki hit - kako u regionu, tako i u svetu.

Prva sezona proglašena je "najvrućom" serijom na Netfliksu zbog eksplicitnih scena i fatalne privlačnosti između Dafne Bridžerton i vojvode od Hejstingsa, a druga je takođe prepuna vrućih scena.

Bridgerton
foto: Profimedia

Druga sezona prati ljubavnu priču između najstarijeg brata Bridžertona, Entonija (Džonataj Bejli) i Kejt Šarme (Simon Ešli). Bejli je nedavno za "Radio Times" progovorio o toksičnoj muškosti svog lika, smehu na setu i ključnom rekvizitu koji glumci koriste kako bi što realističnije dočarali scene seksa.

Kako bi se glumcima što više olakšalo, producenti su angažirali specijalizovanu koordinatoricu Elizabet Talbot, koja režira vruće intimne scene, pa se koristi raznim metodama da glumcima olakša snimanje. Bejli je otkrio da glumcima pri snimanju vrućih scena pomaže poseban rekvizit, polunaduvana lopta za "netball", igru sličnu košarci popularnu u mnogim zemljama Komonvelta.

Bridgerton
foto: Profimedia

"Postoje novi trikovi poput malih jastuka i neverovatno je šta možete da učinite s polunaduvanom loptom za 'netball'. Ako dve osobe glume scenu seksa, pravilo je da moraju imati tri prepreke koje ih razdvajaju. A polunaduvana 'netball' lopta može omogućiti kretanje bez fizičkog povezivanja. To je poprilično blesavo i imamo neke urnebesne trenutke, što te scene čini manje neugodnim", otkrio je glumac, a osvrnuo se i na toksičnost vlastitog lika.

"Zanimljivo je stati iza likova Hitklifa i Darsija i istražiti zašto su romantične muške figure tako oštre i toksične prema ženama", rekao je Bejli.

Bridgerton
foto: Profimedia

Inače, još je ranije najavljeno da će "Bridgerton" imati i treću i četvrtu sezonu. Prva sezona pogledana je u 82 miliona domova širom sveta, a glumci koji su utelotvorili likove postali su planetarno popularni gotovo preko noći. Ipak, mnoge je razočaralo što se u drugoj sezoni ne pojavljuje glumac Redži-Žon Pejdž, koji je tumačio vojvodu od Hejstingsa.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

00:19

Kako je snimana serija Blok 27

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track