MODNA IKONA ZAUVEK NAS JE NAPUSTILA U 38. GODINI ŽIVOTA: Za sobom ostavio malog sina, a zbog BOLESTI prodavao dragocenosti!
Foto: Profimedia

TUGA

MODNA IKONA ZAUVEK NAS JE NAPUSTILA U 38. GODINI ŽIVOTA: Za sobom ostavio malog sina, a zbog BOLESTI prodavao dragocenosti!

Pop kultura -

Poznati modni kreator, koji je godinama sarađivao sa mnogim zvezdama, a svakako je jedna od najpopularnijih pevačica Bijonse, Kviterija Lebogang Kekana preminuo je nakon kratke borbe protiv raka.

Kako je saopštila njegova porodica, modna ikona nas je napustila u 38. godini života, nakon što mu je prošle godine dijagnostifikovan multipli mijelom. Svi su mislili da će se oporaviti, posebno kada je započeo drugu fazu hemoterapije, međutim, nedugo zatim je preminuio.

"Porodica Kekana sa dubokim žaljenjem i tugom potvrđuje preranu smrt međunarodnog modnog dizajnera, sina, oca i brata Leboganga Kviterije Kekane (38) nakon kratke borbe sa rakom“, navodi se u saopštenju njegove porodice.

Modni kreator koji se nedavno vratio kući i to prilikom je za "Drum magazin" rekao da će pobediti svoju bolest:

- To je jedna od najtežih odluka koje sam morao da donesem, ali da bih se oporavio, morao sam da budem tamo gde se osećam voljeno i da nema presude. Troškovi dobre zdravstvene zaštite doneli su veliki finansijski napor mom poslovanju.

Tata jednog deteta prodao je neke od svojih dragocenosti da bi sastavio kraj s krajem, a bliski prijatelji su mu pomagal oko medicinskih računa.

- Bilo je teško, ali verujem da ću se oporaviti i nastaviti da pravim prelepe odevne predmete. Pobediću ovo. Pobedio sam skoro svaku prepreku u prošlosti - rekao je dizajner.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track