SVE SU IZGUBILE GLAVU ZA NJIMA: HRVATICE napravile LISTU NAJZGODNIJIH SRPSKIH GLUMACA, najviše su ODLEPILE za OVIM frajerom!
Foto: Tamara Trajković, Nenad Kostić, Instagram, Damir Dervišagić

ne bi im oprostile

SVE SU IZGUBILE GLAVU ZA NJIMA: HRVATICE napravile LISTU NAJZGODNIJIH SRPSKIH GLUMACA, najviše su ODLEPILE za OVIM frajerom!

Pop kultura -

Naši zgodni glumci mame uzdahe žena ne samo u Srbiji, već širom regiona. Oni imaju neverovatan talenat i sve što je potrebno za uspeh, ali i izgled kojim su raspametili pripadnice lepšeg pola i u Hrvatskoj.

Na njihov šarm i izgled na malim i velikim ekranima nijedna žena ne može da ostane ravnodušna tvrde Hrvatice, a kada vidite o kojim je glumcima reč - sve će vam biti jasno.

Ovo je deset najzgodnijih srpskih glumaca prema izboru naših komšinica, a evo i šta su rekle o njima.

Milan Marić

Milan Marić
foto: EPA

Prvi na listi ubedljivo je 31-godišnji Milan Marić. Zgodan i talentovan, Marić je jedna od mladih nada beogradske glumačke scene, a poznat je i po ulozi Tome Zdravkovića u filmu "Toma". Iako su mnogi kazali da su ga u tom filmu baš poružnili, Milan u stvarnom životu mami uzdahe žena gde god se pojavi.

Miloš Biković

Miloš Biković
foto: Printscreen/Youtube/Ličnonezvanično

Zgodni Miloš Biković, 34-godišnji srpski glumac i producent najpoznatiji je po ulogama u filmovima "Južni vetar", čiji je drugi nastavak krajem prošle godine prikazan u bioskopima, kao i u filmovima "Sunčanica" u režiji Oskarom nagrađenog Nikite Mihalkova i "Dukhless 2". Svojim izgledom osvaja žene širom regiona, a zbog stila glume i fizičkog izgleda, upoređuju ga sa Leonardom Dikapriom i Džejms Dinom.

Petar Benčina

Petar Bencina
foto: Tamara Trajković

Ovog srpskog glumca Hrvatice najbolje pamte po ulozi u seriji "Pogrešan čovek", ali ovaj markantni 37-godišnjak ima čime da se podiči. Glumio je u serijama "Komšije" i "Psi laju, vetar nosi", kao i u brojnim filmovima, a dobio je i ulogu u filmu "November Man", gdje je glumio sa Pirsom Brosnanom. Glumi i u Beogradskom dramskom pozorištu, a za svoje je predstave osvojio tri nagrade "Tatjana Lukjanova".

Viktor Savić

Viktor Savić
foto: Kurir Štampano

Ovaj 38-godišnji srpski glumac i reper miljenik je žena, a svoju je glumačku karijeru započeo još davne 2003. Studirao je glumu, a ostvario je značajne uloge u serijama "Montevideo, Bog te video!", "Na putu za Montevideo", "Montevideo, vidimo se!" i "Budva na pjeni od mora".

Nikola Rakočević

Nikola Rakočević
foto: Marina Lopičić

Srpski glumac Nikola Rakočević proglašen je jednim od vodećih mladih filmskih glumaca u Europi. Osim dobrog izgleda, ovaj 38-godišnjak neverovatno je talentovan, pa je primio brojne nagrade na međunarodnim filmskim festivalima, a Berlinski filmski festival ga je 2014. uvrstio među deset zvezda za nagradu Shooting Stars.

Aleksandar Radojičić

Novak Đoković, Đole Đogani, Andrija Milošević, Aleksandar Radojičić, Mili, Muškaci, Najzgodniji, že
foto: Andreja Damnjanović

Aleksandar Radojičić 34-godišnji je srpski glumac koji se proslavio ulogom fudbalera u filmu "Montevideo, Bog te video!". Ovaj zgodni glumac hrvatskoj publici je poznatiji po ulozi voditelja u šou "X Faktor Adria", koji se na RTL-u emitovao 2015. Od tada uzdišu za njim.

Miodrag Radonjić

Miodrag Radonjić
foto: Stefan Đaković

Još jedna zvezda filmova i serije "Južni vetar", Miodrag Radonjić, 32-godišnji je srpski glumac, a završio je Akademiju dramske umjetnosti u Beogradu. Zgodan i talentovan i on je još jedan srpski glumac u nizu koji je veliki miljenik žena u Hrvatskoj. Kažu da izgledom može da parira i svom kolegi iz filmova, Milošu Bikoviću.

Stefan Kapičić

Stefan Kapičić
foto: Profimedia

Filmski, televizijski i pozorišni glumac Stefan Kapičić domaću publiku, a posebno žene, osvojio je ulogom u seriji "Larin izbor". Zgodni 43-godišnjak u svojoj je karijeri odigrao preko 80 filmskih i televizijskih uloga, a najveći dosadašnji uspeh mu je uloga Kolosusa u holivudskim filmovima "Deadpool" i "Deadpool 2". Sve bi ga htele, ali Stefan je u srećnom braku s Hrvaticom, glumicom Ivanom Horvat.

Andrija Kuzmanović

Andrija Kuzmanović
foto: Printscreen/Instagram

Zgodni 37-godišnji Andrija Kuzmanović srpski je pozorišni, televizijski i filmski glumac koji se proslavio ulogom golmana Milovana Jakšića Jakše u filmu "Montevideo, Bog te video", što mu je bila i prva filmska uloga. Ne bi mu oprostile...

Sergej Trifunović

Intervju, Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić

Sergej Trifunović, 49-godišnji glumac i političar, ostvario je niz zapaženih filmskih uloga, među kojima je i uloga u filmu "Montevideo, Bog te video", kao i uloge u kultnim filmovima "Bure baruta", "Kad porastem biću kengur" i "Karaula". Glumio je i u hrvatskim serijama "Bitange i princeze" i "Crno-beli svet". Mnoge Hrvatice i za njim uzdišu.

(Kurir.rs/Žena.hr/B.M.)

Bonus video:

00:13

BJELOGRLIĆ STIGAO U SUD Poznati glumac danas seda na optuženičku klupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track