04:47

Srpska glumica rodila ćerku u 6. deceniji života: Sad otkrila kako je vaspitava

heroj i borac

POZNATA GLUMICA RODILA DETE U 52. GODINI Nedavno se žalila na novčane probleme, a sad otkrila kako VASPITAVA ĆERKU! Svi ŠOKIRANI

Pop kultura -

Poznata glumica Ljiljana Jakšić Salveta ćerku je rodila u 52. godini, a u "Pulsu Srbije" na Kurir teleivziji otkrila je kako je vaspitava i kako provodi praznike sa njom.

- Ona ide na veronauku i to joj je jedan od omiljenih predmeta. Jako mi je drago da je to zanima. Odlazak u crkvu bi trebalo da postane običaj. Ona se i sama seti i čak i mene podseti. Da shvati da je poštovanje mnogo važno, da je ljubav najvažnija od svega i da je neki lep način ophođenja i komunikacije važniji od svega - istakla je glumica Ljiljana Jakšić Salveta u "Pulsu Srbije" na Kuriri televiziji.

Ljiljana Jakšić
foto: Kurir televizija

Na pitanje novinarje "Pulsa Srbije" Milice Marković kojim vrednostima uči ćerku Dariju, glumica je otkrila da joj usađuje porodične vrednosti.

- Druženje sa drugarima i rodbinom, kao i sa njenom braćom po "baki". Baka je žena koja ju je čuvala kada je bila mala. Mnogo ih voli. Druženje, igranje, radost sa drugrima je nešto što pokušavam da joj pružim - kaže Ljiljana Jakšić.

Da podsetimo, Ljiljana Jakšić nedavno je javno govorila o finansijskim problemima u koje je zapala tokom perioda korona virusa, a sada je sve iznenadila činjenicom da ćerku odgaja u dugu pravoslavlja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track