JELISAVETA ORAŠANIN OBUKLA FARMERKE KOJE SE NE BI SVAKA ŽENA USUDILA DA PONESE: Zbog GOLIH DETALJA potrebna je velika hrabrost
Foto: ATA Images

PRATI TRENDOVE

JELISAVETA ORAŠANIN OBUKLA FARMERKE KOJE SE NE BI SVAKA ŽENA USUDILA DA PONESE: Zbog GOLIH DETALJA potrebna je velika hrabrost

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najstilizovanijih žena na našim prostorima. Ona rado nosi mladalačke kežual komade koji mogu da se kombinuju na desetine načina, a istovremeno izgledaju šik i trendi.

U tom stilu je bila i kada je na svom Instagram nalogu objavila novu fotografiju u rupičastim farmerkama kakve dosad nismo videli.

U poseti jednog muzeja u Madridu, Jelisaveta je ponela kežual i odobnu kombinaciju, pa je tako uskočila u bež široki duks i svetle, ravne farmerke sa rupama. Na nogama je imala Dior patike, kosa joj je bila skupljena u punđu i na ramenu je nosila mini braon torbicu.

Model svetlog džinsa ravnih nogavica i niskog struka koji krase "cut out" detalji na nogavicama, dobro stoji na poznatoj glumici. Reč je o proštepanim krugovima koji su asimetrično postavljeni tako da nimalo ne izgledaju vulgaro, naprotiv vrlo odaju urban i kul vajb, zar ne?

Ovaj model džinsa svakako deluje neobično, ali zapravo je reč o jednom od najaktuelnijih ove godine. Ležernog je kroja, sa ravnim nogavicama i prorezima, a svi ovi detalji su veoma traženi, bar ako želite da ispratite trendove.

(Kurir.rs/ Blic Žena)

Bonus video:

00:06

Jelisaveta Orašanin zapalila provokativnim bikinijem na Maldivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track