AMBER HERD ĆE BITI IZBAČENA IZ NOVOG AKVAMENA? Peticiju protiv nje potpisalo 2 miliona ljudi: Muškarci su žrtve porodičnog nasilja
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

AMBER HERD ĆE BITI IZBAČENA IZ NOVOG AKVAMENA? Peticiju protiv nje potpisalo 2 miliona ljudi: Muškarci su žrtve porodičnog nasilja

Pop kultura -

Skandalozni razvod braka jednog od najpopularnijeg glumca sveta Džonija Depa i njegove bivše partnerke Amber Herd već danima potresa medije, a gadne optužbe ove glumica paraju uši svima.

Džoni Dep, Amber Hard
foto: Ap

Fanovi popularnog glumca stali su u njegovu odbranu i napravili peticiju kojom pritiskaju ekipu iz produkcije filma "Akvamen 2" da se Amber izbaci iz filma.

Peticija kojom se traži da se Amber Herd ukloni iz filma Akvamen 2 prikupila je dva miliona potpisa.

- Muškarci su žrtve porodičnog zlostavljanja, baš kao i žene. To se mora prepoznati i preduzeti mere da se slavni nasilnik ne proslavi u industriji zabave - navodi se u peticiji i dodaje:

- Učinite pravu stvar. Uklonite Amber Herd iz Akvamena 2. Peticija je pokrenuta još 2019. godine, a sada je ponovo postala aktuelna, usred tužbe između Amber i Džonija Depa.

Amber Hard
foto: profimedia

Mnogi već predlažu Emiliju Klark kao zamenu. Amber bi u filmu trebalo da igra lik Mere, a drugi nastavak Akvamena, pod punim naslovom Akvamen i izgubljeno kraljevstvo, trebalo bi da izađe 2023. godine.

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track