IŽIVLJAVALI SE NAD MALOLETNICOM I TO SNIMALI: Horor detalji sa suđenja poznatom GLUMAČKOM PARU koji je zlostavljao devojčicu (13)
Foto: Profimedia

NEGIRAJU OPTUŽBE

IŽIVLJAVALI SE NAD MALOLETNICOM I TO SNIMALI: Horor detalji sa suđenja poznatom GLUMAČKOM PARU koji je zlostavljao devojčicu (13)

Pop kultura -

Glumca Zara Fitijan, koja je najpoznatija po ulozi čarobnice u Marvelovom hit filmu iz 2016. godine "Doctor Strange", i njen suprug, Viktor Mark optuženi su za seksualno iskorišćavanje maloletnice.

U toku je suđenje na kojem su izneseni gnusni detalji.

Protiv para je progovorila devojka koja tvrdi da je je sve počelo kada je imala samo 13 godina i da se napastovanje odvijalo između 2005. i 2008. godine, piše Daily Mail.

Prema njenim tvrdnjama, Fitijan i Mark su je napijali i iskorišćavali za seksualne odnose koje su uglavnom i snimali u želji da rekreiraju svoje omiljene scene iz porno fimova.

U to vreme glumica i njen suprug radili su kao treneri borilačkih veština i bili su cenjeni u svom domenu.

"Znala sam da nije u redu, ali jednostavno nisam znala kako da se izvučem iz situacije ili bilo šta da kažem", izjavila je žrtva policiji. Navodi i kako je sve počela tako što ju je Zara izazvala na igru čiji je cilj bio pružanje oralnog zadovoljstva Viktoru.

Par je na sudu odbacio optužbe.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

06:08

FARMAKOLOŠKA KASTRACIJA ZA PEDOFILE! Psihoterapeut i sudija o kaznama za počinioce NAJGNUSNIJEG krivičnog dela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track