02:26

KONSTRAKTINA IZJAVA O SRBIJI ĆE VAS ODUŠEVITI Pre polaska na Evroviziju imala je JASNU PORUKU, pa se belim Fićom uputila u Torino

jasno i glasno

KONSTRAKTINA IZJAVA O SRBIJI ĆE VAS ODUŠEVITI Pre polaska na Evroviziju imala je JASNU PORUKU, pa se belim FIĆOM uputila u Torino

Pop kultura -

Konstrakta je imala jasnu poruku za sve nas, a to je da joj je cilj da Srbiju predstavi u što boljem svetlu

Srpska predstavnica za Evroviziju, Ana Đurić – Konstrakta, na svečanom medijskom ispraćaju je ispričala šta očekuje od učešća, sela u „Fiću“ i zaputila se u Torino.

Konstrakta
foto: Kurir Televizija

- Naše ambicije su da predstavimo Srbiju u najboljem mogućem svetlu. Zaista ćemo se potruditi. Naravno, nije fokus u našim rukama, ali za sada nam je fokus da uđemo u finale, a ako uđemo u finale nadam se da ćemo dalje dopro proći - rekla je Konstrakta uoči odlaska u Torino na Evroviziju.

Konstrakta
foto: Kurir Televizija

Kako Konstrakta kaže poslednji dani pripreme su bili napeti.

- Spavamo malo i jedemo lepo. Baš lepo jedemo i ponavljamo koreografiju besomučno, iako je jednostavna - kaže Konstrakta.

A onda se belim fićom uputila u Torinu.

Konstrakta
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Konstrakta se pojavila pred novinarima na galeriji u zgradi RTS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track