NA SUĐENJU DŽONIJA DEPA I AMBER HERD PRILOŽEN NEOBORIVI DOKAZ?! On je imao OGREBOTINE i OTEKLINE na licu, a ona ništa (FOTO)
Foto: Profimedia

ISPLIVAVAJU DETALJI

NA SUĐENJU DŽONIJA DEPA I AMBER HERD PRILOŽEN NEOBORIVI DOKAZ?! On je imao OGREBOTINE i OTEKLINE na licu, a ona ništa (FOTO)

Pop kultura -

Sudska parnica između poznatog glumačkog para, Džonija Depa i Amber Herd nastavlja se i dalje. Telohranitelj Džonija Depa kaže da je primetio ogrebotine i otekline na glumčevom licu tokom njihovog medenog meseca, te da je sve vreme mogao da svedoči kako se njihov odnos postupno pogoršava. Pred sudom je rekao i kako je Amber Herd, sada već bivša Depova supruga, postajala sve zahtevnija i napadnija.

Malkolm Konoli, koji je počeo da radi kao Depovo privatno obezbeđenje 2006. godine, u četvrtak je svedočio na suđenju holivudskoj zvezdi za klevetu protiv njegove bivše supruge. Svedočio je na daljinu iz Ujedinjenog kraljevstva putem video poziva.

- Na početku, sve je bilo divno i super. Osećali su se kao da su na medenom mesecu - rekao je Malkolm Konoli u svom iskazu.

Amber Herd
foto: Profimedia

Svađe su bile učestale

Konoli je priznao kako nikada nije video nikakvo fizičko nasilje između njih dvoje, ali naveo je da je često čuo kako se Dep i Herd svađaju. Tvrdi kako je mogao da čuje Amber koja povišenim tonom razgovara i vrišti, dodao je i to da je uglavnom čuo Amber, te da su se češće svađali nego bili u miru.

Telohranitelju je na sudu rekao da je primećivao ogrebotine i povrede na Depovom licu, te je posebno napomenuo kako na Amber nije video nikakve tragove.

- Ono što sam odmah primetio je da se većina tih tragova događa na levoj strani njegovog lica. Bilo je ogrebotina i na vratu. Viđao sam i zadebljanja na usnici, modrice u očnoj duplji. Bilo je sve redovnije, ne svake nedelje, ali sigurno se događalo, rekao je Konoli.

Fotografija kao dokaz

Sudu je potom prikazana fotografija koju je Konoli napravio tokom Depovog i Herdinog medenog meseca 2013. godine. Činilo se da Dep ima vidljive povrede i otekline na licu. Kada su ga zamolili da opiše fotografiju, Konoli je pokazao oteklinu na levoj strani Depovog nosa i ispod levog oka.

Džoni Dep
foto: Profimedia

- Ili se zabio u vrata ili su se vrata zabila u njega, rekao je telohranitelj na pitanje suda o tome šta misli da se dogodilo tada. Tom je izjavom izazvao smeh u sudnici.

Svedočenje poslovnog menadžera

Ranije u četvrtak, porotnici su nakratko čuli i Depovog poslovnog menadžera, Eda Vajta, koji je rekao da je intervenisao 2016. kako bi rešio finansijske poteškoće za Depa, uključujući neplaćene poreze i novčanu krizu. Okrivio je Amber za prekomeran račun za vino, koji je sadržao više flaša španskog vina Vega Sicilia od 500 dolara, a nakon toga su njeni advokati odgovorili gomilom pitanja o Depovoj prekomernoj potrošnji.

Amber Herd
foto: Profimedia

Ranija svedočenja

Podsetimo, ranije svedočenje otkrilo je kako je Herd platila samo 1,3 miliona dolara od ukupno 3,5 miliona dolara koje je obećala da donira ACLU-u nakon što je njena nagodba o razvodu s Džonijem Depom finalizovana 2016. godine. Glavni operativni direktor ACLU-a i glavni savetnik, Terens Doerti, svedočio je u četvrtak otkrivajući da je Herd, ili neko u njeno ime, uplatila samo polovinu novca. Od doniranih 1,3 miliona dolara, rekao je Doerti, Herd je priložila 350.000 dolara, dok je 100.000 dolara došlo od Depa, a 350.000 dolara iz investicionog fonda. Još jedna uplata od 500.000 dolara došla je s računa u investicionoj firmi Vanguard, za koju je Doerti rekao da veruje da je to fond koji je osnovao Ilon Mask.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track