KONSTRAKTA ODLETELA ZA TORINO: Lavor i peškir ponela u POSEBNOJ KESI! Bilo je i SUZA, a evo da li je ponela AMAJLIJU! (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

VELIČANSTVEN ISPRAĆAJ

KONSTRAKTA ODLETELA ZA TORINO: Lavor i peškir ponela u POSEBNOJ KESI! Bilo je i SUZA, a evo da li je ponela AMAJLIJU! (FOTO)

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta jutros je sa svojom ekipom otputovala u Torino na predstojeću Evroviziju, na kojoj će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Osim medijskih ekipa, srpsku predstavnicu je ispratila i njena porodica. Konstrakta je bila skoro sva u belom, dok je imala crveni detalj na jakni i plavu majicu. Ono što su mnogi primetili je to da je lavor bio spakovan u posebnoj kesi.

- Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo - započela je predstavnica Srbije na ovogodišnjj Evroviziji za "Blic", pa otkrila kako je protekao rastanak sa porodicom:

Konstrakta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Juče je bio taj dan kada smo se nešto grlili, ljubili i plakali... Ali sve je okej, moja deca su velika sve im je jasno, malo je bilo napeto - rekla je Konstrakta neposredno pred put u Torino, a na pitanje da li je ponela neku amajliju, umetnica kaže:

- Pa vidim da se to vrti po medijima. Amajlija kao takva ne, ali imam to prstenje koje se u medijima pretvorilo u amajlije, koje ja nosim na svakom koncertu.

Srbija će se ove godine naći u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja, 12. maja u Torinu.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Konstrakta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni".

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:10

Konstrakta se pojavila pred novinarima na galeriji u zgradi RTS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track