MEGAN MARKL UTVRDILA MESTO NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: I princ Vilijam zabrinut zbog Harijevog KRHKOG mentalnog zdravlja
Foto: Profimedia

Misli što i njen otac i tramp

MEGAN MARKL UTVRDILA MESTO NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI: I princ Vilijam zabrinut zbog Harijevog KRHKOG mentalnog zdravlja

Pop kultura -

Veza između Megan Markl i princa Harija je od početka podelila obožavaoce britanske kraljevske porodice. Neki su je odmah proglasili za razmaženu, prepotentnu i arogantnu ženu koja je otrgnula princa od njegove porodice i nasleđa. Drugi je vide kao njegovog spasioca od okrutnih medija i ograničenja koje sa sobom nosi Harijeva uloga - šeste osobe u redu za tron.

Međutim, malo se govori šta o Megan misli sama kraljevska porodica.

Megan Markl, Princ Hari, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Navodno, kraljica Elizabeta je podržavala Harijev i Meganin izlazak iz kraljevskog života, mada ne i njihovo ponašanje. Sad se saznalo da su princ Čarls i princ Vilijam ljuti zbog Harija i Meganovog izveštaja o njihovom kraljevskom životu, optužbi za rasizam u Bakingenskoj palati i Harijevog komentara tokom intervjua Opri Vinfri da su njegov otac i brat „zarobljeni“ u svojim ulogama.

Najnovija vest vest glasi da je princ Vilijam u startu bio protiv Harijeve veze sa Megan!

Tina Braun, bivša urednica Vaniti Fera, čija nova knjiga „Papiri iz palate: Unutar kuće Vindzor — istina i previranja“ se čita bez daha, objavila je svedočenja insajdera da iako svi članovi kraljevske porodice imaju svoje propuste, vojvoda od Saseksa i njegova supruga sizazivaju najveću uznemirenost u čitavoj porodici.

Princ Vilijam, Princ Hari, 20.05.2017.
foto: Reuters

"Njih dvoje imaju zajedničku 'zavisnost o drami', koja ih je navela da stvore atmosferu napetosti i nepoverenja u palati."

U to ime, princ Vilijam je od trenutka kada je njegov brat počeo da izlazi sa američkom glumicom, govorio da on nije psihički spreman da bude sa njom, a posebno ne da je oženi.

Tina Braun, koja je razgovarala sa više od sto insajdera u palati, kaže da se princ Hari borio sa sopstvenim demonima mnogo pre nego što je upoznao Megan Markl. Skrhan smrću svoje majke, princeze Dajane, kada je imao samo 12 godina, mladi princ je postao ljut i borben. Čak i nakon što je bio u vojsci, Hari nije mogao da kontroliše svoj temperament. Na kraju je to dovelo do čuvenog raskida sa Kresidom Bonas, koja tvrdi da je Hari bio opsednut samim sobom i da je stalno umišljao paparace.

Princ Hari, Kresida Bonas
foto: AP

Kada je Hari preko zajedničkog prijatelja upoznao Megan, njihova hemija se pretvorila u burnu romansu mnogo brže od veze princa Vilijama sa Kejt Midlton.

Vilijam je odmah izrazio zabrinutost što par žuri da stupi u brak pre nego što je Megan uspela da se prilagodi britanskoj kulturi i u potpunosti shvati šta bi značilo da takva kakva jeste postane član kraljevske porodice.

„Princ Vilijam, vojvoda od Kembridža, smatra da je bilo potrebno više vremena da Megan izgradi život u Ujedinjenom Kraljevstvu i stekne nove prijatelje jer svi njeni dotadašnji prijatelji nisu uvek mogli da budu dovedeni u palatu jer nisu uživali poverenje“.

Megan Markl, princ Vilijam
foto: AP/Andrew O'brien, AP/Mark Large

Vilijam se, takođe, zabrinuo zbog mentalnog stanja svog brata:

„Kao stariji brat, osećam strah da je Harijeva mentalna krhkost takva da neće biti dovoljno jak da se nosi sa svim tim u vezi s Megan, kao i sa sopstvenim problemima".

Naravno, „kada je par napravio svoj zloglasni Megzit, objasnili su da odlaze upravo zbog svog mentalnog zdravlja", podseća Tina Braun.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia, Shutterstock

Pre princa Vilijama, Tomas Markl, otac američke glumice, izjavio je bez pardona da je Hari idiot koji sledi njegovu ćerku kao dete, a bivši predsednik SAD Donald Tramp predvideo im je loš završetak braka.

Kurir.rs/The List

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track