KONAČNO RAZREŠENA AFERA FEKALIJE: Amber Herd PRIZNALA da je vršila VELIKU NUŽDU na krevetu Džonija Depa! To je bilo IZNENAĐENJE
Foto: Profimedia

ISPLIVAVAJU GADOSTI

KONAČNO RAZREŠENA AFERA FEKALIJE: Amber Herd PRIZNALA da je vršila VELIKU NUŽDU na krevetu Džonija Depa! To je bilo IZNENAĐENJE

Pop kultura -

Amber Herd je priznala da je ostavila izmet na krevetu koji je delila s tadašnjim suprugom, Džonijem Depom, noć nakon jedne od njihovih burnih svađa, otkrio je na sudu u četvrtak jedan od glumčevih telohranitelja Starling Dženkins, te je dodao da je glumica to nazvala "užasnom neslanom šalom", piše 9GAG.

Dženkins je pričao o danu kada je Amber išla na festival Koačela. Naime, on joj je tada bio pratnja, a otvorila mu se o incidentu s "malim iznenađenjem" koje je ostavila na Depovim krevetu. Telohranitelj je izjavio da je ona obavila veliku nuždu, te da mu je ostavila izmet.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Herd je tada to opisala kao "užasnu neslanu šalu koja je pošla po zlu". Dep je ranije svedočio na sudu da se smejao kada je otkrio da se njegova bivša supruga "pokakila u njihov krevet". Nazvao ju je "Amber Turd (Amber go**nce)".

Za izmet je okrivila pse

"Moja prva reakcija bila je smeh. Bilo je izloženo i tako bizarno i groteskno da sam samo mogao da se smejem", rekao je glumac tada.

Amber Herd
foto: Profimedia

Dok je Dep verovao da je za izmet kriva Herd ili neko od njenih prijatelja, Herd je za to okrivila jednog od njihovih pasa, Pistola i Booa. Međutim, glumac joj nije poverovao jer je izmet bio prevelik za pse koji jedva imaju dva kilograma.

Podsetimo, na sudu u Ferfeksu u Virdžiniji u parnici između Depa i njegove bivše supruge Amber, nedavno je svedočila klinička i forenzička psihološkinja Šenon Kari. Ona je tada rekla da glumica ima dve psihijatrijske dijagnoze: granični poremećaj ličnosti i histrionski poremećaj ličnosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track