NJEGOVO IME ZNA CEO SVET: Ova svetska zvezda je bivša ljubav Nine Seničar i zbog voditeljke je nastupao u SRBIJI
Foto: Profimedia

poznati

NJEGOVO IME ZNA CEO SVET: Ova svetska zvezda je bivša ljubav Nine Seničar i zbog voditeljke je nastupao u SRBIJI

Pop kultura -

Svoj prvi koncert u Srbiji Eros Ramacoti nije održao u Beogradu, već u Novom Sadu. Slavni italijanski kantautor oduševio je brojne fanove koji su stadion Vojvodine tog leta 2006. godine ispunili do poslednjeg mesta.

Mnogi su tada pretpostavili da je koncert zapravo bio poklon zanosnoj Nini Seničar. Ona i Eros bili su u emotivnoj vezi, pa je bilo i nekako logično da nastupi u njenom rodnom gradu.

Eros Ramacoti
foto: Profimedia

- Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan, oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv, tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde – izjavila je Nina jednom prilikom za Gloriju.

Nina Seničar
foto: Profimedia

Kasnije je upoznala američkog glumca Džeja Elisa, s kojim poslednjih godina živi u Los Anđelesu. Imaju ćerku Noru, a ovih dana će i ozvaničiti svoju ljubav, jer smo devojačko veče već videli na njenom Instagramu.

Nina Seničar
foto: Profimedia

Lepa glumica i voditeljka svojevremeno je izgradila uspešnu televizijsku karijeru u Italiji, gde je bila jedno od najpopularnijih lica sa malih ekrana. Prethodno je studirala na prestižnom univerzitetu Bokoni i stekla diplomu iz oblasti ekonomije.

Eros Ramacoti je, pričalo se, potpuno izgubio glavu za njom, a zahvaljujući toj ljubavi Nina je dospela i u žižu ovdašnje javnosti. No, kasnije je dokazala da je mnogo više od lepog lica. U međuvremenu, sreću i srodnu dušu pronašla je na drugom kraju sveta.

(Kurir.rs/Hello)

Bonus video:

00:06

NINA SENIČAR PROSLAVILA ĆERKI 1. ROĐENDAN! Manekenka priredila BAJKU za naslednicu, a OVIM je sve oduševila! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track