KONSTRAKTA PALA NA KLADIONICAMA: Zdrava umetnica sada se nalazi na OVOM mestu, a evo ko se sve nalazi iznad nje na listi!
Foto: Gordan Jović/ Rts

PALA JE

KONSTRAKTA PALA NA KLADIONICAMA: Zdrava umetnica sada se nalazi na OVOM mestu, a evo ko se sve nalazi iznad nje na listi!

Pop kultura -

Pesma srpske predstavnice na Evroviziji u Torinu, Ane Đurić Konstrakte „In corpore sano“, nedavno je dostigla svoj najbolji plasman na kladionicama i zauzela 11. mesto, međutim sada su se stvari malo promenile i manje od deset dana pred nastup i pala je na 13. poziciju.

Konstrakta
foto: Printscreen

Na prvom mestu se već nedeljama nalazi Ukrajina, koju u stopu prate predstavnici Italije. Na ovogodišnjoj Evroviziji učestvuje ukupno 40 zemalja, a Konstrakta će nastupati tokom druge polufinalne večeri, odnosno 12. maja. Konstrakta je, inače, juče imala i prvu pres-konferenciju u Torinu.

Konstrakta, prva pres konferencija, Torino
foto: Printscreen/Youtube

- Pesma nije direktno povezana s kovidom, a moram da priznam da sam na bizaran način uživala u karantinu, provodeći kvalitetno vreme sa sobom i uživala sam u šetnjama sa psom, ali mislim da je bilo korisno za čitavu ljudsku vrstu što smo bili u karantinu, da napravimo pauzu i da se malo odmorimo i dobro razmislimo o svemu - otkrila je Konstrakta pred svima.

Jedno pitanje ticalo se njene eventualne pobede na takmičenju, kao i mesta održavanja "Evrovizije" u Srbiji.

Konstrakta, prva pres konferencija, Torino
foto: Printscreen/Youtube

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Sbriji. Svaki grad može biti pripremljen za "Evroviziju", ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je kroz smeh Konstrakta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:16

OVO JE NOVA PEVAČICA GRUPE LUNA Čeda Čvorak saopštio da će upravo ona biti ženski vokal popularnog benda, a SVI JE ZNATE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track