ON DOŠAO TAMO, A ŠETALIŠTE PRAZNO: Miloš Biković uživao u sunčanom danu u Beogradu! Otišao na mesto sa kojeg pogled PUCA (FOTO)
Foto: Nemanja Miščević/promo

ŽIVOT POZNATIH

ON DOŠAO TAMO, A ŠETALIŠTE PRAZNO: Miloš Biković uživao u sunčanom danu u Beogradu! Otišao na mesto sa kojeg pogled PUCA (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković je nedavno doputovao u Srbiju iz Rusije jer je ovih dana imao poslovne obaveze. U Novom Sadu igrao je predstave, a kratak predah odlučio je da napravi u prestonici.

Naime, glumac je današnji dan iskoristio na najbolji mogući način - šetnjom uz reku kroz jedan od najelitnijih delova Beograda.

Iz Beograda na vodi glumac je objavio selfi, a u pozadini se videla kula i jedan zanimljiv detalj, a to je da nije bilo ljudi.

"A šetalište prazno", objavio je glumac ispod selfija.

Podsetimo, glumac je zbog poslovnih angažmana u zadnje vreme češće boravio u Rusiji, a u Srbiji je bio dok je snimao nastavak "Južnog vetra".

- Volim da učim, stičem iskustva i isprobavam nove stvari, pa se trudim da scene koje mogu uradim sam da bi bile uverljive. I maksimalan broj scena i jesam sam snimio, osim onih u kojima sam mogao da ugrozim život kolega ili sopstveni, njih sam prepustio kaskaderima - rekao je glumac svojevremeno kad su ga pitali da li je veća hrabrost ili ludost što nije imao kaskadera za neke opasne scene na motoru tokom snimanja ovog filma.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:03

Biković uživa sa devojkom u vožnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track