POPULARNI KOMIČAR NAPADNUT TOKOM NASTUPA: Muškarac iz publike skočio na binu i napao, pa intervenisala HITNA POMOĆ! (VIDEO)
Foto: AP/Owen Sweeney, Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

POPULARNI KOMIČAR NAPADNUT TOKOM NASTUPA: Muškarac iz publike skočio na binu i napao, pa intervenisala HITNA POMOĆ! (VIDEO)

Pop kultura -

Komičara Dejva Šapela napadnao je tokom nastupa u Los Anđelesu muškarac koji je kasnije odnesen na nosilima hitne pomoći.

Kako prenosi ABC njuz, Šapel se žestoko branio od napadača, te su se oni neko vreme borili na bini, da bi nepoznati muškarac pokušao da pobegne sa lica mesta. Obezbeđenje iz kluba je nakon toga savladalo napadača, a Šapel, koji prilikom napada nije povređen, nastavio je svoj nastup.

Kris Rok, nastupao je pre Šapela u reni "Holivud Boul" u Los Anđelesu, te se nakon nastupa čak i našalio na račun šamara koji je dobio na ceremoniji dodele Oskara:

- Je l' to bio Vil Smit?

U toku napada nije bilo povređenih, a veče se nastavilo bez nekih preteranih problema, te je srećom sve prošlo dobro, ali svakako se nadamo da će ovaj trend napadanja komičara uskoro da prestane.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track