UZIMALA JE DROGU I ALKOHOL BEZ NJEGOVOG ZNANJA?! Medicinska sestra koja se brinula o Amber Herd iznela TEŠKE REČI na sudu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NOVI DETALJI

UZIMALA JE DROGU I ALKOHOL BEZ NJEGOVOG ZNANJA?! Medicinska sestra koja se brinula o Amber Herd iznela TEŠKE REČI na sudu! (VIDEO)

Pop kultura -

Erin Falati, privatna medicinska sestra koja je radila za Amber Herd, svedočila je na suđenju na kojem Džoni Dep svoju bivšu suprugu tuži za klevetu. U svom svedočenju Felati je rekla kako se Amber Herd drogirala pečurkama i amfetaminima, odnosno drogom poznatom kao MDMA.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Advokate Džonija Depa su zainteresovale beleške koje je medicinska sestra vodila o glumičinom stanju od 11. do 16. maja 2016. godine, što je period neposredno pre nego što se par posvađao, što je na kraju rezultiralo i razvodom. U beleškama Falati piše kako je posetila Herd u njenom stanu u Los Anđelesu kako bi joj donela lekove. Tom prilikom joj je glumica ispričala da je na festivalu Koačela uzela pečurke i MDMA, te da je uz drogiranje pila i alkohol.

Amber Herd
foto: Profimedia

Rekla je i da je povraćala, te da je bila "high" od droge i alkohola 24 sata u kontinuitetu. Sestra joj je rekla da drogiranje može negativno da deluje na lekove koje Herd i inače pije, na šta se glumica, prema njenim rečima, samo nasmejala i "priznala kako se drogirala i kod kuće, pre dva dana, i to s poznanikom iz visokog društva".

Amber Herd joj je takođe rekla kako Džoni Dep nije znao da se drogirala, niti da se sastajala s poznanikom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track