BILA JE PLAVUŠA I IMALA JE OBRVE KAKVE VIŠE NISU U MODI: Osvanula Konstraktina slika iz mlađih dana! Retko ko bi je POZNAO (FOTO)
Foto: Stefan Stojanović Mondo

IZ MLAĐIH DANA

BILA JE PLAVUŠA I IMALA JE OBRVE KAKVE VIŠE NISU U MODI: Osvanula Konstraktina slika iz mlađih dana! Retko ko bi je POZNAO (FOTO)

Pop kultura -

Otkako je pobedila na Izboru za pesmu Evrovizije u martu, pevačica Ana Đurić Konstrakta postala je planetarno popularna.

Njen nastup i pesma "In corpore sano" privukla je veliku pažnju kako kod nas, tako i širom sveta, te ne čudi činjenica zašto našu predstavnicu na ovogodišnjem takmičenju u Torinu mnogi obožavaju.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: EBU NATHAN REINDS

Sada se na jednoj stranici na Instagramu pojavila Konstraktina fotografija stara 20 godina, na kojoj ni najmanje ne liči na sebe. Nije imala crnu kosu, niti je nosila crveni karmin, koji joj je u neku ruku i zaštitni znak.

Naprotiv, bila je plavuša, nije imala ni šiške i nosila je obrve kakve su tada bile in - tanke, kao nacrtane.

Dok mnogi misle da se nije promenila, postoje i neki koji smatraju da ne liči toliko na sebe jer su navikli na njenu upečatljivu frizuru i prepoznatljiv imidž.

Podsetimo, Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom, u drugoj polufinalnoj večeri - 12. maja.

Otkako je stigla u Torino, srpska predstavnica nse popela na 11. mesto na kladionicama koje predviđaju pobednika pomenutog festivala.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:41

KONSTRAKTA VEŽBALA 5 SATI BEZ PAUZE! Leontina otkrila šta se dešavalo IZA KULISA priprema za Evroviziju: DALA SAM JOJ JEDAN SAVET

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja