PAMTIMO JE KAO LEPOTICU OPSEDNUTU MUŠKARCIMA: Samanta iz S*KSA I GRADA posle dužeg vremena u javnosti, a svi se čude NJENOM LICU
Foto: Profimedia

NI ONA NIJE ODOLELA ESTETSKOM HIRURGU

PAMTIMO JE KAO LEPOTICU OPSEDNUTU MUŠKARCIMA: Samanta iz S*KSA I GRADA posle dužeg vremena u javnosti, a svi se čude NJENOM LICU

Pop kultura -

Američka glumica Kim Katral plenila je pažnju i brojne znatižljene poglede pojavivši se na Variety ceremoniji "Power of Women 2022" u Los Anđelesu, i to pre svega zahvaljujući svom licu zbog kog je neki nisu ni prepoznali na prvi pogled.

65-godišnja Kim je tom prilikom pozirala s kreatorom originalne serije Derenom Starom, kostimografkinjom Patrišom Fild i autorkom Kendas Bušnel, koje je slučajno srela, koji takođe nisu učestvovali u snimanju novih nastavaka serije "Seks i grad", baš kao ni ona.

Kim Katral
foto: John Nacion / StarMax / Profimedia

Slavna plavuša za tu priliku je odabrala tamno odelo, ali svima je bilo teško da skinu pogled s njenog lica jer čini se da je i ona odlučila da poseti estetskog hirurga, barem ako je suditi po njenim najnovijim fotografijama na kojima joj celo lice deluje poprilično zategnuto.

Kendas Bušnel, Kim Katral
foto: John Nacion / StarMax / Profimedia

Da je uvek bila izuzetno lepa nije upitno, a njene fotografije iz prošlosti dokaz su i da je pre uloge seksom opčinjene Samante negovala elegantan i sofisticiran izgled prave dame. Kada je počela da glumi Samantu, njen stil se promenio - Kim je postala vamp žena koja voli dragulje, duboke dekoltee i mlađe muškarce.

Iako sa seta snimanja serije "Seks i grad" nema baš najlepše uspomene, Kim je izdržala svih šest sezona serije, te se pojavila i u istoimenim filmovima koji su usledili, ali netrpeljivosti s koleginicama iz serije, a pogotovo sa Sarom, navodno su presudile tome što je ni u novim epizodama ipak nećemo gledati.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track