SAZNAJEMO: Crnogorka smuvala 11 godina mlađeg predstavnika Estonije na Evroviziji! Evo kako je PLANULA LJUBAV! (FOTO)
Foto: Nderim Kaceli / Avalon / Profimedia

NE KRIJU DA SU ZALJUBLJENI

SAZNAJEMO: Crnogorka smuvala 11 godina mlađeg predstavnika Estonije na Evroviziji! Evo kako je PLANULA LJUBAV! (FOTO)

Pop kultura -

Da Evrovizija nije samo takmičenje već i druženje, a i nešto više, dokaz je i ljubav koja se rodila između crnogorske predstavnice Vladane Vučinić i predstavnika Estonije, pevača jermenskog porekla Stefana Hajrapetjana.

Kako Kurir saznaje od izvora u Torinu, ovim italijanskim gradom poslednjih dana odzvanjaju osmesi Vladane i 11 godina mlađeg Stefana, a svi oni koji su se našli u njihovom društvu mogu da posvedoče da je hemija očigledna.

Vladana Vučinić, Stefan Hajrapetjan
foto: Privatna Arhiva

Vladana i Stefan su se upoznali u Rumuniji i družili su se tokom nacionalnog izbora za Evroviziju. Tu se razvilo prijateljstvo, koje je, očigledno i sudeći prema izjavama njihovih prijatelja, preraslo u nešto više.

- Njih dvoje se u Torinu ne razdvajaju, po ceo dan su zajedno i nije im problem ni što su uvek okruženi predstavnicima medija, kao i fanovima ovog takmičenja - kaže za Kurir prijatelj poznatog para.

Dokaz za to je i fotografija do koje smo došli, a na kojoj je ovaj par zagrljen. Nekada osmesi govore više od reči.

Kontaktirali smo Vladanu, koja se na drugoj polufinalnoj večeri, kao i Stefan takmiči na 66. po redu Izboru za pesmu Evrovizije.

- Stefan je sjajan momak. Simpatičan, talentovan i harizmatičan. Bilo mu je zanimljivo da sazna nešto više o Crnoj Gori. Upoznali smo se u Bukureštu tokom festivala, u trenucima kada su izbeglice iz Ukrajine stizale u Rumuniju. Mislim da je njegovo jermensko poreklo nešto što na nas Balkance deluje prijatno. Slični smo. Stefan je definitivno jedan od najzgodnijih izvođača na ovogodišnjoj Evroviziji - rekla nam je Vladana.

Vladana je rođena u Podgorici 1986. godine i odrasla je usavršavajući svoj talenat za pevanje, pod uticajem majčinog interesovanja za muziku. Deo svog detinjstva je provela u Skoplju, odakle su joj dolazili baba i deda sa majčine strane. Tokom osnovne i srednje škole studirala je muzičku teoriju, klavir i pevanje u podgoričkoj muzičkoj školi „Vasa Pavić“. Može da se podiči i diplomom novinarstva na Fakultetu političkih nauka crnogorskog univerziteta.

Stefan se veoma mlad preselio iz Jermenije u mali estonski grad Viljandi. Njegovi roditelji su otvorili tamo restoran, a on je brzo stasao u talentovanog muzičara. Veliki debi u Estoniji imao je 2018. godine, upravo na estonskom nacionalnom izboru. U duetu sa grupom VAJE osvojio je tada 3. mesto. Takmičio se i narednih godina, da bi 2022. bila ona prava. U drugoj polufinalnoj večeri nastupa sa pesmom "Hope".

Iako će Crna Gora tek imati svoj debi 12. maja, Vladana je već pobrala mnogobrojne komplimente na račun izgleda, budući da je jedna od najlepših predstavnica na ovogodišnjem takmičenju. Ali, njeno srce očigledno je otišlo Stefanu.

(Kurir.rs/ Anastasija Čanović)

Bonus video:

11:00

KONSTRAKTA ŠALJE SVETU POSEBNU PORUKU! Milićević do detalja iskomentarisao stajling Ane Đurić EVO ODAKLE JOJ SKUPA GARDEROBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track