BILO MI JE NEPRIJATNO ŠTO O TOME RAZGOVARAM S MUŠKARCIMA: Zvezda Netfliksove serije PLAKALA na aerodromu i opisala BOLNO ISKUSTVO
Foto: Instagram

NEPRIJATNOST

BILO MI JE NEPRIJATNO ŠTO O TOME RAZGOVARAM S MUŠKARCIMA: Zvezda Netfliksove serije PLAKALA na aerodromu i opisala BOLNO ISKUSTVO

Pop kultura -

Emili Kalandreli, zvezda popularne Netfliksove dečje serije Emily's Wonder Lab, podelila je detalje o uznemirujućem iskustvu koje joj se dogodilo na aerodromu u Los Anđelesu.

Kalandreli je majka malog deteta i bebe, a tokom nedavnog putovanja osećala se poniženo zbog reakcije radnika Putne sigurnosne agencije SAD-a.

"Danas sam prvi put putovala s bebom koja ima samo deset nedelja i koju dojim. Prolazim kroz osiguranje na aerodromu. Ponela sam pumpicu za izmuzavanje i dva paketa leda", napisala je na Instagramu uz fotografiju na kojoj se jasno vidi da je plakala.

Radnici su je upozorili da ne sme poneti pakete leda jer nisu potpuno smrznuti. Pokušala im je objasniti da će joj led trebati za hlađenje mleka koje će izmusti pre petosatnog leta.

"Više puta sam tražila da razgovaram sa ženskim agentom, ali oni mi to nisu dopustili. Ispratili su me iz reda i prisilili da odložim pakete leda. Plakala sam na aerodromu. Bilo mi je neprijatno što o dojenju moram da razgovaram s tri muškarca. Osećala sam se poniženo i emotivno", dodala je.

Objavu je prvotno obrisala, a onda je odlučila da je ponovo podeli jer se takve situacije često događaju novopečenim majkama koje putuju.

"Pravila izričito navode da je dopušteno imati pakete leda u gelu (bez obzira na to jesu li potpuno smrznuti) u medicinske svrhe. Pražnjenje mojih grudi i osiguravanje hrane za moje dete je takođe neophodno, posebno u ovim trenucima kad vlada nestašica adaptiranog mleka", zaključila je.

Karandeli apeluje na sve dojilje koje su imale slična iskustva da ih podele s njom.

"Neću dopustiti da se osećam posramljeno zbog njihovog nedostatka razumevanja i edukacije, a ne biste trebale ni vi", poručila je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

JELENA NIKOLIĆ IZ UDRUŽENJA BEBAC: Dojenje je kao sportska aktivnost na Olimpijadi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track