TREĆA I ČETVRTA SEZONA AVIONDŽIJA USKORO NA TV-u: Ko će potpuno pomrsiti konce?
Foto: Hype production promo

nova sezona

TREĆA I ČETVRTA SEZONA AVIONDŽIJA USKORO NA TV-u: Ko će potpuno pomrsiti konce?

Pop kultura -

Nebeske komedije “Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija, postala je omiljena među svim generacijama a 3. i 4. sezona će se naći na malim ekranima već od 19. maja na kanalu Superstar TV.

Nove sezone “Aviondžija” donose nove glumce i nove uloge koje se pridružuju već postojećim:

serija Aviondžije
foto: Hype production promo

– U novu ekipu dolaze nov kopilot – Pavle Popović iz Crne Gore, nova perserka – Milena Marić iz Crne Gore.

– Dana postaje direktorka kompanije. Ko dobija bebu, da li Viktorija napušta mesto pilota, da li će se Anđela uzbiljiti i promeniti, ko će potpuno pomrsiti konce?

Aleksandra Filipović izvršni producent serije najavila je veika iznenađenja u novim epizodama omiljenog sitkoma “Aviondžije”!

serija Aviondžije
foto: Hype production promo

Od stare posade ostali su Goksi, Dana, Mile, Ceger, Medena... Njima će se pridružiti novi glumci Mladen Sovilj, Ivan Đorđević, Dunja Stojanović i Sofija Juričan koja će se naći u ulozi pilota.

U susret novim sezonama ekipa serije je počela sa snimanjem snimanje pete, šeste i sedme sezone i to baš na petak 13-ti.

Spremna su nova iznenađenja koja će oduševiti publiku. Pored novih glumaca iz Srbije, “Aviondžije” dobijaju pojačanje iz celog regiona.

serija Aviondžije
foto: Nikola Anđić

Snimanje će početi danas na petak 13ti, a ove tri nove sezone će se razlikovati, snimanje se nastavlja u čitavom regionu, a uloge će uzeti i najpoplarniji glimci iz regiona, Crne Gore, Bosne i Hecegovine i Hravtske.

Nema sumnje da će peta, šesta i sedma sezona sitkoma “Aviondžije” ostaviti publiku bez daha!

Kurir.rs

Bonus video:

00:42

ACA LUKAS IZDOMINIRAO NA SNIMANJU SERIJE! Ekipa Kurira na setu AVIONDŽIJA: Folker u svom stilu pokazao šta ume i KAO GLUMAC!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track