PREDSTAVNIK FINSKE SE SKINUO U FINALU! Svi oduševljeni njegovim fantastičnim nastupom, a po ovome je poznat SVETU već 19 godina!
Foto: Printscreen YT

SVI GA ZNAJU

PREDSTAVNIK FINSKE SE SKINUO U FINALU! Svi oduševljeni njegovim fantastičnim nastupom, a po ovome je poznat SVETU već 19 godina!

Pop kultura -

Predstavnici Finske na ovogodišnjoj "Evroviziji", članovi benda "The Rasmus", nastupili su večeras u finalu takmičenja 4. po redu.

Pripremili su energičan nastup, koji je podrazumevao mnoštvo rekvizita na bini "Evrovizije", a pevač grupe Lauri se pred kraj izvođenja pesme "Jezabel" skinuo, te polugo izvodio pesmu pred publikom u areni u Torinu.

Evrovizija 2022
foto: Printscreen YT

- Jezavelja je biblijska smutljivica koja je radila sve na svoj način i nije marila što uzburkava vode gde god da se pojavi. Hteli smo da je predstavimo u novom svetlu i na naš način - komentarisali su nedavno članovi benda o pesmi.

Ukoliko su vam se članovi benda učinili poznatim, onda se sigurno sećate njihovog zaraznog hita sa kojim su 2003. godine pokorili svet, a pevuši se i danas.

Radi se o pesmi "In the Shadows" koja je bila u vrhu top-lista širom planete i koja im je obezbedila status jednog od najpopularnijih finskih bendova.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:55

Konstrakta dobila nagradu pred veliko finale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track