00:53

OVAKO SE NAVIJA ZA KONSTRAKTU! Italijani đuskali u režiji u ritmu Biti zdrava

fenomenalno

EKIPA ITALIJANSKE TELEVIZIJE LUDO SE ZABAVLJA UZ KONSTRAKTU! Oduševljeni umetnicom prave HAOS u studiju: I voditelji oduševljeni!

Pop kultura -

Ekipa italijanske televizije RAI koja je pratila Evroviziju fantastično se zabavila tokom finalne večeri ovog prestižnog takmičenja, koje se odigralo u subotu uveče u Torinu.

Kako se čini, njihov provod je bio zaista interesantan, a najviše pažnje privukla im je srpska predstavnica Konstrakta, koja je otpevala svoju pesmu "In corpore sano", ako je suditi prema video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, video koji je privukao veliku pažnju javnosti prikazuje kako ekipa ove televizije izvodi Konstrakrinu specifičnu koreografiju u toku trajanja nastupa naše zdrave umetnice.

Naša voditeljka, koja je učestvovala zajedno sa Konstraktom na Evroviziji, Kristina Radenković, objavila je taj snimak, a sada se on širi društvenim mrežama.

Kristina Radenković
foto: printscreen

Sada su isplivali snimci u kojima možemo da vidimo da su i drugi voditelji navijali za našu predstavnicu.

"Ako ništa drugo, voditeljima smo definitivno bili favoriti i to se videlo ko kuća", pisali su na društvenim mrežama ispod snimaka u kojima voditelji pevaju: "Biti zdrava, biti zdrava...", te tapšu i pokazuju koreografiju.

Podsetimo, Konstrakta je na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" osvojila 5. mesto, ali i nagradu za najbolji umetnički preformans.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:14

EKSKLUZIVNI INTERVJU Konstrakta samo za Kurir otkrila šta će prvo uraditi posle Evrovizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track